Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-07-03, 23:04
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Τελικα την πατησα σαν να μην ειμαι μελος του GAB !!!

Και ενω τα ρωτησα, δεν τα ρωτησα? (εχω ορεξη να γραψω πολλα με μουσικουλα στο PC! )

Στην παραγγελια που εκανα απο το νετ πηρα και τεστς για το νερο αλλα δεν πηρα αμμωνιας και νιτρατη, την πατησα επειδη πηρα το Τetra Laborret και νομιζα οτι εχει ακριβως οτι χρειαζεσαι. Αλλα εχει μονο Σκληροτητας, pH, Νιτριτη ΝΟ2. Δε διπλοτσεκαρισα το θεματακι που εγω ο ιδιος ανοιξα εδω!

Ετσι λοιπον εψαξα λιγο τα μαγαζια της θεσσαλονικης για να δω ποσο θα μου το ξυρισουνε για τα τεστ που χρειαζομουνα. Βρηκα σε ενα "γερμανικο" της Tetra αλλα σχεδον 15 € το καθενα!
Τελικα στο επομενο που πηγα στην πλατωνος βρηκα φτηνοτερες τιμες!!! Γυρω στα 12€ το καθενα. Ομως αυτο το καταστημα φερνει τα προιοντα της Aquarium Pharmaceuticals και ειχε το τεστ για αμμωνια σε φθηνοτερη τιμη κατα 2 € το οποιο ειναι και για περισσοτερες χρησεις, 130 αντι 25 που ειναι της Tetra οποτε το προτιμησα καθοτι και η Aquarium Pharmaceuticals φημιζεται για τα προιοντα της.

Αυριο λοιπον θα κανω τα τεστακια μου και θα σας τα δωσω προς αναλυση!

Και τωρα ερχομαι στα ερωτηματα που προεκυψαν....

1) Ειναι καλο το τεστ αμμωνιας της Aquarium Pharmaceuticals ?

2) καποιος ανεφερε προσοχη στις ημερομηνιες ληξεις! Αυτο το ειχα στο νου μου και το προσεξα, μαλιστα βγηκα απο το μαγαζι και επειδη καπου ειχε τυπωμενο το "EXP.DATE"και απο πανω κολλημενο ενα αυτοκολλητακι για να μη φαινεται, αλλα δεν εγραφε τιποτα απο ημερομηνια ουτε φαινοταν να εχει σβησμενο κατι ξαναγυρισα πισω και το συζητησα με το παιδι και το κοιταξαμε αλλα δεν φαινοτανε κατι!!! Αλλα μολις τωρα που ξανακοιταξα την συσκευασια παρατηρησα οτι κατω απο το φως του λαμπατερ το χαρτι γυαλιζει εκτος απο ενα ορθογωνιο μακρυ σημειο οπου προφανως ηταν κολλημενο το ετικετακι της ημερομηνιας!!! Και ηθελα να ρωτησω αν εχει η δεν εχει ημερομηνια ληξης στην πραγματικοτητα!!!

πωπω τωρα τρελαθηκα αυριο θα παω απο εκει και θα τον σκισω!!!
Στο καπακι θα κανω και ενα mail στην εταιρια να ρωτησω τα παντα γυρω απο το θεμα!Ελπιζω να μου απαντησουν γρηγορα για να παω με στοιχεια!

Σε αντιθεση βεβαια με τα τεστ της τετρα σε κανενα δεν ειδα πουθενα τιποτα που να δειχνει πως μπορει να υπαρχει ημερομηνια ληξεις. Αυτα δεν εχουν?

Πωπω δεν μπορω να το χωνεψω!!! ε ρε τι θα γινει !!! θα τον βαλω να κανει τεστ επι τοπου και με των 2 εταιρειων.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01688 seconds with 10 queries