Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-10, 20:26
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής

Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Προεπιλογή

Πω πω αμεση εξηπυρετηση...
Λοιπον οποτε συνεχιζω την προσαρμογη των γονιων ωστε το βραδυ να μπουν στο νεο τους σπιτι με μεγαλη παρεα και περιμενω να δω απο την ανακαταταξη αυριο που θα ανοιξουν τα φωτα να δω ποσα μικρα εχω.
Αυριο ελπιζω να ζουν αρκετα μετα την μανταρα που εκανα το ενυδρειο για να πιασω τους γονεις.
Και αδερφε να ξερεις και να προσευχεσαι να ζησουν γιατι θα εισαι ο πρωτος που θα παρει ψαρακια.
Οσο για το θεμα αδειο ενυδρειο...Εχω εξι γεματα και ενα 120αρι να καθεται αλλα δεν εχω κουραγιο και χωρο να το στησω,ασε που σε 1 εβδομαδα περιμενω και ενα 300 που εχω παραγγειλει για ενα νεο project...Oποτε απο χωρο,κλαφτα!
-------------------------
Μολις βγηκαν οι γονεις φανηκε και ενα μωρο απο προηγουμενη γεννα το οποιο προφανως κρυβοταν,πρεπει να ειναι 4 εβδομαδων και ειναι σε πολυ καλη κατασταση,ελπιζω να εχω κι αλλες τετοιες εκπληξεις.
Επισης οι γονεις μπηκαν στο κοινωνικο με το χαμηλο ph και ηδη η μαμα αρχισε τους τσαμπουκαδες με τον σπανιοτατο μου betta rutilans για να του παρει την σπηλια του,το εκανε ηδη, και ελπιζω να μην μου τον σκοτωσει γιατι εκανα πολλα χιλιομετρα για να το φερω!
Το καλο ειναι οτι εδειξαν αμεση προσαρμογη στο νεο χωρο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 04-06-10 στις 20:26 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01649 seconds with 10 queries