Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-10, 18:04
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Πολυ συνηθισμενοι προβληματισμοι... Ολοι οσοι ασχοληθηκαν με τα μποστανια καποια στιγμη τους ηρθε να βαρεσουν την κεφαλα τους στον τοιχο και να τα παρατησουν (κι εγω το ιδιο καποτε).
Κατ αρχην οι αλγες σε λογικα πλαισια παντα, ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Παρατηρω οτι οσο περνουν τα χρονια και ασχολουμαι περισσοτερο με τα φυτεμενα, αρχιζω να τις βλεπω με διαφορετικο ματι. Μην τρελλαινεσαι λοιπον με την εμφανιση καποιας αλγης. Μικρα λαθακια την προκαλουν αλλα ειναι μερος του παιχνιδιου και αντιμετωπιζοντας το προβλημα αποκτας στην ουσια νεα γνωση.
Φυσικα δεν αναφερομαι σε χοντρα προβληματα οπου η αλγη γινεται αντιαισθητικη και πνιγει τα παντα.

Οσο για το Ε.Ι. πιστευω οτι θα σε βοηθησει παρα πολυ γιατι μολις βρεις τις δοσολογιες, ειναι πλεον ρουτινα και εγγυημενα θα λαμψει το ενυδρειο και τα φυτα σου δεν θα αντιμετωπισουν ποτε ξανα προβλημα.
Παλεψε το λοιπον και αν εχεις δυσκολιες με τις δοσολογιες ανοιξε ενα νεο θεμα και ζητα βοηθεια απο τους εμπειροτερους.
Και εγω, οσο μου το επιτρεπει ο λιγοστος χρονος μου θα προσπαθησω να σε βοηθησω εκει,
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01937 seconds with 10 queries