Αλεξανδρε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Δυστυχως αδυνατω να βγαλω ενα σωστο προγραμμα λιπανσης λογω ελλειψης εμπειριας ,και αν και εχω διαβασει για την EI δεν μπορω να βγαλω μια ακρη για τα λιτρα μου και για το τι ακριβως πρεπει να προσθεσω.ΒΕβαια αυτο εχει να κανει και με τον φοβο μου γυρω απο τις αλγες,μιας και απο τοτε που εστησα το ενυδρειο οι αλγες μου πηγαν καλυτερα απο καθε αλλο φυτο...Αυτη την στιγμη δεν εχω καμια αλγη (οχι γιατι τις πολεμησα με επιτυχια,αλλα γιατι ξεστησα και ξαναστησα το ενυδρειακι πολυ προσφατα) και τρεμω μονο στην ιδεα να με επισκευθει καποια λογω περισσειας καποιου στοιχειου.Ουτε αυτο ομως ειναι λυση γιατι οπως τωρα καλη ωρα εχω ελλειψη απο κατι.Το νερο λεω να το φτασω σε μια αναλογια 70-30 (αο και βρυση αντιστοιχα)ωστε συμφωνα με τις μετρησεις που εκανα να εχω GH 7 KH 6. Συμφωνα λοιπον και με τα υπολοιπα δεδομενα μου,τι αλλο πρεπει να προσθετω? Δεν θελω να τα παρατησω γιατι εχω ηδη αφιερωσει πολυ χρονο και χρημα και ακομα δεν εχω καταφερει να το χαρω...βλεπω πολλα δικα σας φυτεμενα και θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο