Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 22-04-10, 11:03
Το avatar του χρήστη iovis2g
iovis2g Ο χρήστης iovis2g δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2010
Περιοχή: kavala
Μηνύματα: 21
Προεπιλογή

Πανω σε ευχαριστω κατ'αρχην για τις συμβουλες σου.Διαβασα τα κειμενα στα οποια με παρεπεμψες και σε γενικες γραμμες γνωριζω τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερουν.
Οπως αναφερεις υπαρχουν και χαμηλων απαιτησεων φυτεμενα ενυδρεια αρκει να υπαρχει ισοροπια σε co2-φως και λιπανση,αυτο που δεν ξερω ειναι τα φυτα αυτα που αποδεδειγμενα με τα δεδομενα που αναφερω για το ενυδρειο μου θα ανταπεξελθουν και θα ευδοκιμησουν.
Σε οτι αφορα την συμβιωση διαφορετικων ειδων μπορει τα σκαλαρι να προερχονται απο διαφορετικο βιοτοπο απ'οτι οι αφρικανες, ομως τα δικα μου που σημειωτεων τωρα τα εχω σε 250αρι ενυδρειο οπου εχουν πολυ λιγοτερο χωρο, νιωθουν σχετικα ανετα γεγονος που αποδεικνυεται απο το οτι γεννανε.
Σκεφτομαι λοιπον πως σε υπερδιπλασιο ενυδρειο που θα μπουν θα νιωθουν σαν σε παραδεισο!
Οι αφρικανες δεν θα εχουν προβλημα το μονο που βλεπω οτι χρειαζονται ειναι παραπανω χωρος για να εχουν την περιοχη τους η καθεμια και τα τρανσιστρους δεν ειναι ανταγωνιστικα εναντι των αλλων ειδων.
Βασικα το προβλημα μου ειναι να πετυχω καλες συνθηκες για εστω και χαμηλων απαιτησεων φυτα,εκει θελω την βοηθεια σας απο προσωπικες σας εμπειριες και γνωσεις.
Ευχαριστω και παλι και ανυπομονω να ξεκινησω ''δουλεια''!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01423 seconds with 10 queries