Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #28  
Παλιά 12-04-10, 15:25
Το avatar του χρήστη dim orestiada
dim orestiada Ο χρήστης dim orestiada δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 31-10-2009
Περιοχή: orestiada
Μηνύματα: 201
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madfdg Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλέπω οτι έχεις τυλίξει με κάτι τις εξόδους αλλα δεν μπορώ να καταλάβω με τι
ειναι καλτσον... ειχα βαλει κ υαλοβαμβακα μεσα αλλα δεν μπορουσε να βγαζλει καλα το νερο κ το εβγαλα εντελως. μεχρι τωρα δουλευει μια χαρα. ελπιζω να μην εχω ξανα προβλημα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε εχω το ιδιο σκιμμερ και μου εκανε τα ιδια μου πεταγε σαμπανιζε φυσαλιδες,εγω εχω τις μαμα εξοδους του σκιμμερ με τα σφουγγαρακια τα οποια τα τυλιξα προσεχτικα με υαλοβαμβακα αυτον για φιλτρα και βρηκα την υγεια μου.Τωρα οσον αφορα τις υπερχηλισεις θα πρεπει να παιξεις με την ποσοτητα του αερα με το μικρο σωλινακι οσο πιο πολυ το σφιγγεις τοσο παραπανω πηγαινει η σταθμη του αφρου, οταν το κανεις αυτο μπορεις να το ρεγουλαρεις και αλλο με τα κοκκινα βανακια οσο τα σφιγγεις τοσο δυσκολευεται το νερο να φυγει απο τις εξοδους και ανεβαινει η σταθμη του αφρου, επισης οσο θα αλλαζει η ποιοτητα του νερου με το καιρο θελει και αναλογη ρυθμιση
ειχες τα σφουγγαρια κ παλι σου εκανε τετοια??? σου εβγαζε πολλες φυσαλιδες μεσα στο νερο??? θα ελεγα οτι μαλλον τυχαια ρυθμησα καλα το οξυγονο κ παει καλα απο εχθες αλλα οι υσαλιδες ειναι αρκετα νερουλες..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 12-04-10 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01842 seconds with 10 queries