Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 21-03-10, 02:14
Το avatar του χρήστη Αλέξης6
Αλέξης6 Ο χρήστης Αλέξης6 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 12-10-2009
Περιοχή: Hannover, Germany
Μηνύματα: 734
Προεπιλογή

Λοιπόν λοιπόν από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

1) Μέσα στο ενυδρείο βρίσκονται 3 αρσενικά εντλερ, και 2 helena σαλιγκάρια (που ξέχασα πριν να αναφέρω)

Οπότε δεν τίθεται θέμα υπερπληθυσμού και ιχθιοφόρτισης (εκτός και το πάνε το γράμμα )

2) Τα φυτά όντως όπως λέει και ο ζίπο έχουν μπει πρόσφατα ( μιλάω για τις βαλισνέριες και τα πολύσπερμα τα narrow leaf οπότε και περιμένω να δείξουν σιγά σιγά..

3) όπως κάποιοι ίσως θα προσέξανε και το ξέρω και εγώ ο ίδιος χρειάζεται σίγουρα και άλλο χαλίκι ειδικά μπροστά το οποίο είναι και μέσα στα πλάνα..

Απλά λόγω διαφορετικής διαρύθμισης και εξ αιτίας του γεγονότος ότι πριν υπήρχαν στο ενυδρείο μόνο φυτά που δένονταν πάνω σε ξύλα ή πέτρες είναι λιγότερο από όσο θα του άρμοζε..

4) Δεν ρώτησα εαν αρέσει σε κάποιον αυτό το στήσιμο ούτε για συμβουλές.
Σχόλια και παρατηρήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά μέχρι εκεί..

Η παρουσίαση έγινε για τους φίλους συμφορουμήτες και μη, Θεσσαλονικείς ως επί το πλείστον αλλά και από άλλες πόλεις π.χ. Αλεξανδρούπολη που έχουν έρθει στο σπίτι και το είχαν δει από άδειο μέχρι και τώρα. Επίσης για αυτούς που συνέβαλαν με τον έναν ή άλλον τρόπο στη δημιουργία αυτού..
(π.χ. Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ για τον φωτισμό, Πάνος-Αλεξανδρούπολις για τα εντλεράκια, Ζίπο για τις πέτρες, φυτά και που μετέφερε, φιλοξένησε και έκανε την προσαρμογή στο ενυδρείο μου μόνος του γιατί τότε εγώ είχα μια αναγκαστική υποχρέωση και βρέθηκα εκτός θεσσαλονίκης, Μποκώστας και Chemical mac για φυτά, [μαικ] από Βέροια για το φίλτρο.......κλπ κλπ)

Οι γνώμες αυτών των ανθρώπων είναι που με ενδιαφέρουν περισσότερο για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω..

5) όσον αφορά το ποσοστό του 15% επί της αλλαγής αυτήν αναφέρεται στο ποσοστό επί των μικτών λίτρων του ενυδρείου αφού μόνον αυτόν ανέφερα..

Δηλαδή:

15% των 45 λίτρων = 6,75λίτρα (Εγώ βάζω 8, 7 γι αυτά που έχω βάλει + 1 για αυτό που έχει εξατμιστεί κατα την διάρκεια της εβδομάδας λόγω ανοιχτού ενυδρείου..)

Εαν υπολογίσουμε ότι τα καθαρά λίτρα είναι 37-38 τότε

7/38=18,42% του καθαρού όγκου του νερού + 1 λίτρο για την εξάτμιση

πάμε στα 21%

Πιστεύω γενικά στην καλοπροέραιτη κριτική των ανθρώπων, αλλά από τη στιγμή που εγώ το γουστάρω και το χαίρομαι το ενυδρειάκι μου αυτό μετρά για μένα περισσότερο..

Γνώμες φυσικά όπως του Πάνου, του Georgarask του Halvas69 και πολλών άλλων παλαιότερων και εμπειρότερων πρεπει πρώτα από όλα να σε βάζουν σε σκέψεις και προβληματισμό...



Καληνύχτα σε όλη την παρέα!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01700 seconds with 10 queries