Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-02-03, 14:52
Odoiporos Ο χρήστης Odoiporos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: World
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Odoiporos
Προεπιλογή

ο fighter μου (Betta Splendens) o Τριτων, εκανε αλμα εξω απο το ενυδρειο και τον βρηκα 5 λεπτα μετα στο πατωμα περιπου 4 μετρα μακρυα! κοντα στη πορτα !!! μηπως προσπαθουσε να μου πει κατι?? εκανα αλλαγη νερου αλλα η φυση με φωναξε οταν επεστρεψα στο ενυδρειο κοιταξα για να τον δω και δεν τον εβρισκα, αναρωτηθηκα που μπορει κα κρυφτηκε. μετα πολλα λεω καπου θα εχει χωθει και θα ηρεμει. γυρνωντας να φυγω το ματι μου επιασε μια μικρη κινηση στα 4 μετρα. προς στιγμη μου φανηκε για νυχτοπεταλουδα αλλα δεν ηταν! πλησιαζω και τι να δω ο Τριτωνας ηταν εκει! εχει στεγνωσει και ισα αναπνεε. πιανω ενα μεγαλο ποτηρι με νερο απο το ενυδρειο και τον τον βαζω μεσα. το γεμισα τοσο ωστε να μπορει να αναπνευσει και να ειναι και μεσα στο νερο για να συνελθει. πιστευω ολοι εχουμε γκανκστερικες ταινιες οπου βγαζουν τον τυπο απο το νερο και αναπνεει γρηγορα, καπως ετσι ηταν και ο Τριτων! μετα απο 10 λεπτα ηταν ολα παλι κανονικα! νοιμζα οτι δεν θα τα καταφερει αλλα τελικα ουτε γατα ουτε ζημια. πρεπει να τον εσωσε το οτι μπορει λογω του λαβυρινθου και αναπνεει καθαρο αερα απο την επιφανεια. εκτοτε δεν ξανασκεφτηκε να κανει αλμα και εγω εχω παντα κλειστο το καπακι

Page generated in 0,01445 seconds with 10 queries