Θέμα: livebearers
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 31-01-03, 03:13
polleni Ο χρήστης polleni δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 13-12-2002
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 292
Προεπιλογή

Του τόπα εγώ του χαζού του γιού μου, μη με βάζεις στα δύσκολα, αυτοί είναι καννίβαλοι, θα με φάνε ζωντανό, τίποτα αυτός..

Γελάσαμε ;; Ε;; Μπράβο μας.. Πρώτα από όλα, ξανάχαμε livebearers και στο παρελθόν, αναφέρεται μάλιστα και στο MCH (κάτι mollies) τα οποία και τα χαρίσαμε μαζί με τα μικρά τους.. Είχαμε και χρυσόψαρα για 5 περίπου χρόνια... έτσι για να τελειώσουμε με τις εξομολογήσεις..

Τώρα, για να συγκεκριμενοποιήσουμε.. τα πράγματα..

Προς εκτροφέα πετεινών.. : ωραία, καταλαβαίνεις ποιά πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σου.. (riccia fluitans φρεσκοκκομένη και σε ποσότητα).. Η πρόσδεση επί σταθερού υποστηρίγματος προαιρετική αλλά θα εκτιμηθεί !!

Προς Μάνθο: Μόνον 2 στα 20 ;; Δεν είναι και τόσο καλή η αναλογία.. βέβαια το Ceratophyllum δημιουργεί συστρεφόμενο κάτι σαν αδιαπέραστο τείχος οπότε ίσως τα πάμε καλύτερα.. Θα είναι Ή platies Ή ξιφοφόροι οπότε ο υβριδισμός μάλλον αποκλείεται εκτός βέβαια αν είναι υβρίδια εξαρχής..

Προς τον αγαπητώτατο κύριο Σωτήρη μας. Ξέρεις, 40 κάτι λίτρα είναι όλο κι όλο το ενυδρείο.. Αν βάλω και Limnophila και Ceratophylum και πέτρες και ξύλα, θέλω άλλο ενυδρείο για τα platies ή τους ξιφοφόρους. Χρειάζομαι κάτι που να πιάνει λίγο χώρο να μπορούν και να κολυμπήσουνε.

Προς Γιώργο.. Μπράβο που δεν μίλησες !! Τι ώρα θα πας το Σάββατο; Και - κυρίως - τι ώρα θα φύγεις για νάρθω αργότερα ;; LOL !!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01114 seconds with 10 queries