Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-10, 01:28
Το avatar του χρήστη Moutralewn
Moutralewn Ο χρήστης Moutralewn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Άνω Γλυφάδα
Προεπιλογή

Αρχίζοντας απο τις φωτό, να πω ότι είναι μάπα!!

Τί σόι φωτοχάλιας θα ήταν άλλωστε!!

(Να τονίσω, ότι αν δεν ήταν ο Χρήστος, ούτε εγώ αλλά ούτε και καμιά 10αριά άλλοι που ξέρω, θα είχαμε DSLR).

Για το στήσιμο δεν χωρούν πολλά λόγια νομίζω. Ο Κλεόβουλος είναι γνωστός για την ποιότητα στησίματος. Πολύ έξυπνα στημένες πέτρες για να προσδίδουν περισσότερο όγκο απο αυτόν που πραγματικά έχουν.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσον αφορά τα φυτά,η σκοπιμότητα εισαγωγής τους στο ενυδρείο δεν είναι το αισθητικό στοιχείο-που έχει τη σημασία του,αλλά η προσφορά τους στη "βιοχημεία" ενός κλειστού υδάτινου συστήματος και όχι μόνο αυτό που γνωρίζουν σχεδόν όλοι δηλ.η κατανάλωση των τοξικών.
Έχει αναφερθεί απο πολλούς ειδικούς(και στα σεμινάρια του ΠΣΦΕ)η σημασία ουσιών που απελευθερώνουν τα φυτά στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν τις άμυνες τους και η θετική επίδραση αυτών στην υγεία των ψαριών.
Συμφωνώ με το παραπάνω αν και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα πολλά διαφορετικά φυτά καθώς επίσης καί οι ανούμπιες, σε νταμάρια.
Εγώ είτε θα έβαζα βαλισνέριες σε ένα συγκεκριμένο σημείο και θα τις άφηνα να πολλαπλασιαστούν ή θα έβαζα κερατόφυλλο στην επιφάνεια το οποίο καί προσφέρει πολλά στην βιοχημεία αλλά καί dimmάρει πολύ φυσικά τον φωτισμό.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01455 seconds with 10 queries