Ζάχαρη είναι ακριβώς ένα κιλό, (όλο το πακέτο).νερό έναν βραστήρα για να ανακατευτεί (να λιώσει τελείως). Σε ένα ξεχωριστό σέικερ νερό απο τη βρύση ελαφρώς ζεστό 25- 30 βαθμοί, μισό κουτάλι (το μικρό) μαγιά και καλό χτύπημα.Το ζαχαρόνερο στο μπετόνι και συμπλήρωμα απο το ψυγείο ωστε να γίνει χλιαρό αμέσως.Αφού έχω πετύχει θερμοκρασία 25-30 βαθμούς προσθέτω και τη μαγιά.Φροντίζω το νερό να μην ξεπερνάει το σημείο που "κόβει" το μπιτόνι, κάνει το κλείσιμο προς τα πάνω.
Το φτιάχνω βράδυ και το πρωί η παραγωγή έχει αρχίσει.. Έχω σκεφτεί να βρώ και κάτι που κρατάει θερμοκρασία να τα τυλίγω εκεί μέσα στο ντουλάπι...
|