Γιάννα μου καταρχήν καλωσόρισες!
Είναι απόλυτα λογικό που δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα σου λένε, γιατί όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα από άλλον, είσαι στη φάση που "μιλάτε σε διαφορετική γλώσσα"! Για να μπορέσεις να συνεννοηθείς πρέπει να ρίξεις μόνη σου αρκετό διάβασμα στα βασικά που αφορούν τα ενυδρεία, ώστε πλέον οι απορίες σου να είναι πιο συγκεκριμένες ! Γι αυτό σου προτείνω : καταρχάς τα υπομνήματα των ενυδρειακών forum, αναζήτηση γενικά στο internet για στήσιμο ενυδρείων (το site που σου πρότειναν τα παιδιά, του κυρίου Τσάμη, είναι πολύ καλό αν και περιέχει κάποια πιο εξειδικευμένα πράγματα που εμένα προσωπικά με δυσκόλεψαν λίγο ως αρχάρια), βιβλία σχετικά με τα ενυδρεία (αν και εγώ δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, παρόλαυτά θα σε βοηθήσουν για αρχή) και τέλος εγώ βρήκα από γνωστό site που κατεβάζω ταινίες, ένα αρχείο με 16 βιβλία σχετικά με ενυδρεία, στα αγγλικά βέβαια! Όπως καταλαβαίνεις παίζει πολύ διάβασμα γιατί υπάρχει λόγος που το να έχει κάποιος ενυδρείο θεωρείται χόμπι και όχι απλά διακοσμητικό έπιπλο

! Δεν έχεις πρόβλημα που έχεις ξεκινήσει το ενυδρείο, χωρίς να ξέρεις τίποτα, απλά η άποψή μου είναι να "παγώσεις" όλες σου τις κινήσεις και να τις συνεχίσεις αφού διαβάσεις και καταλάβεις μερικά πράγματα! Και μην έχεις πρόβλημα να ρωτάς, κι εγώ αρχάρια είμαι και τους έχω τρελάνει στις ερωτήσεις εδώ μέσα !

Υ.Γ. Μην πανικοβληθείς με όσα σου γράφουμε με το διάβασμα και τα λοιπά, θα δεις ότι μόλις καταλάβεις 5 πράγματα και εσύ θα είσαι πανευτυχής και τα ψαράκια σου θα ζουν στις συνθήκες που πρέπει (κι εγώ γκάπυ θα βάλω)!