Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-10, 20:14
Το avatar του χρήστη Serafeim
Serafeim Ο χρήστης Serafeim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Μαδρίτη (πρώην) Λαμία (νυν και αεί)
Send a message via Skype™ to Serafeim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gianna Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...Διάβασε τα θέματα στους αρχαρίους και το στήσιμο. ΕΜΕΝΑ Ο ΠΕΤΣΟΠΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ sera BEΛΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ αντιχλώριο ??? πολύ βασικό,ΕΝΑ sera ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ, Πολλά θα σου δώσει ακόμα,.. αλλά διάβασε πολλές φορές και να το χωνέψεις τον κύκλο του αζώτου, χωρίς αυτό μην βάλεις ψάρια. Να πάρεις ΥΓΡΑ τεστ ΝΗ3-4, ΝΟ2 και ΝΟ3, ΡΗ και GH, κατά προτίμηση της ΑΡΙ για να κάνεις μετρήσεις. ΚΑΙ ΕΝΑ KOYTI AQUARIOUM SALT. Καλό θα κάνει αν βάλεις ζωοτόκα ή σκληρού νερού, όπως τα γκάπις που ανέφερες. ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Να το χεις να δουλεύει, να ρίχνεις 2-3 φυλλαράκια τροφή, για να δημιουργηθεί και να πολλαπλασιαστεί η βιολογία του. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΦΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ? ΕΤΣΙ γίνεται η σωστή δουλειά, με μελέτη και χρόνο για να οριμάσει.... Διάβασε τις παρουσιάσεις να δεις τι σου αρέσει απο ντεκόρ-φυτά και ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣνα ασχολείσαι με αυτά, όσο διαβάζεις ακι αυτό οριμάζει-στρώνει (3-4 εβδομάδες, εκτός αν βάλεις μπόλι)
-------------------------
ΑΑΑΑ!!!ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ,ΜΑΥΡΟ,ΑΣΠΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ.... 3-5 εκ πάχος ετσι??
Καλώς όρισες και καλή μελέτη πρώτα. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ....

Serafeim
Ποτέ μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου. Οι φίλοι σου μπορούν να καλύψουν πλήρως αυτό το θέμα!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01468 seconds with 10 queries