Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #37  
Παλιά 19-12-09, 22:53
pavlos2003 Ο χρήστης pavlos2003 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-06-2009
Περιοχή: Elliniko-Attikis
Μηνύματα: 337
Προεπιλογή

...θα το κοιτάξω και γω αν και πλέων δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να αρχίζω μετά απο λίγο καιρό που θα φανεί το μέγεθος να....χαρίζω!!!!!!!!

Δεν ξέρω για άλλες διαφορές θα κοιτάξω όμως γιατί κάτι υπάρχει ... Το μόνο που παρατήρησα στο κατάστημα είναι το οτι ενώ είχε 2 ακόμα ενυδρεία με σκαλάρια αυτά τα είχε σε ξεχωριστό τανκ περίπου 30 ψάρια και ήταν όλα ακριβώς το ίδιο δεν είχαν δηλαδή διαφορετικά χρώματα όπως τα σκαλάρια στα άλλα δύο τανκ, αλλα ήταν όλα ακριβως ίδια... συν το ότι στην παραγγελία έγραφε ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ του ψαριού, οπότε άν μου έδωσαν κάτι άλλο θα μιλάμε βέβαια ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ εκ μέρους του καταστήματος.....

Άν και με αυτό που λέει ο Σπύρος,πάλι ψιλομπέρδεμα είναι,
"...εν θα ειναι και ασχημα να ειναι wild αλλα οταν ειχε αναρτησει τη λιστα παραγγελιας το καταστημα, ειχα κανει δημοσια ερωτηση για το ποια ειναι wild και απαντησε μονο αυτα που εχουν χαρακτηρισμο "wild" ή WF και αυτα δεν εγραφαν κατι αλλο παρα "rio negro"...."

Γιατί η επικεφαλίδα στα συγκεκριμένα είδη που είχαν τη δυνατότητα να φέρουν σε αυτή την παρτίδα ήταν "WILD DISKUS AND ANGELS".
Απο κάτω δεν αναφερόταν κανένα είδος Δίσκου, και αναφέρονταν 3 είδη Σκαλαρίων μεταξύ των οποίων και τα μικρά των οποίων ανέφερε και το τελικό μέγεθος....

Και πάλι βέβαια θα περιμένω να τα δώ να μεγαλώνουν και με τον καιρό θα δούμε....Εδώ πήραμε....μεταλλαγμένα ραμιρέζι!!!!!(βέβαια εκεί δεν ρώτησα ούτε βέβαια μου είπε και κανένας τέτοιο πράγμα....).
Για τίποτα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος!!!!!!!

"........Το βιοτοπικο θα γινει μουρλια παντως ...."
ΑΑΑΑΑΑ,Αυτοί αν δε με κάνουν βιοτοπικό δεν θα ησυχάσουν με τίποτα!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01585 seconds with 10 queries