Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-08-09, 11:47
dragonld Ο χρήστης dragonld δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νεαπολη-Νικαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ξερω και δεν σου λεω και δεν σου στελνω ουτε ΠΜ.
Θα συνεχισω να "σπαμαρω" (οπως κι αλλα 2300+ ποστ-σπαμ που εχω κανει), με μεταφρασεις κειμενων και οχι copy-paste.
Γιατι δεν ρωτας πως φτιαχνεται το σαμπ τους φιλους σου που εχουν χρονια τετοια ψαρια και το bowling που εχει ενυδρειο και ξερει.
Αν δεν πραττω σωστα, ξερει το φορουμ τι πρεπει να κανει.

Αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ, με κοκκινο ειναι οι αναφορες για το ψαρι, με πρασινο οι αναφορες για το σαμπ.
Oκ καταλαβα,προφανος εχεις καποιο κολημα με τα pangasius και βρηκες ευκαιρια και αφορμη να το παιξεις υπερασπιστης της φυσης,ξεχνοντας οτι τα ψαρια που ασχολεισαι εσυ (μονομαχους) εχουν περασει πολυ περισοτερες κακουχιες απο τα pet shops,γιατι δεν νομιζω να ζουν στη φυση σε πλαστικα ποτηρακια του super market.Εγω ξαφνικα εγινα εγκληματιας που θα βαλω ενα pangasius απο τα 40 λιτρα του pet shop στα 2000-8000λιτρα ενω εσυ που πηρες τον μονομαχο απο το ποτηρακι και τον εβαλες στα 50 λιτρα αντικατεστησες πιστα τη φυση.
Οι φιλοι μου που λες εχουν αφρικανες και κανουν αναπαραγωγες εδω και πολλα χρονια.
To bowling εχει πληρωσει καποια εταιρια για υποστηριξη και περιποιηση μιας και εχει πανω απο 30 ενυδρεια μεσα στο μαγαζι.
Το οτι αναφερω τη γνωμη μου και τη προσωπικη μου πειρα πανω σε αυτο το γατοψαρο δεν μου απαγορευει να ειμαι μελος σε ενα forum και να εχω αποψη,oi γνωμες ειναι σαν τις "υφαλοτρυπιδες"(για να το πω πιο κοσμια μην φαμε και λογοκρισια) ο καθε ενας εχει απο μια.
Μην κανουμε τα ευκολα δυσκολα,οποιοσδιποτε νοημων ανθρωπος αν διαβαζε θα καταλαβαινε οτι δεν εχω αποριες για τα pangasius αλλα για τα sump.
Σε πληροφορω επισης οτι δεν ειμαι και τοσο βαθια νυχτομενος για τα sumps απλα ηθελα να παρω και μια 2η γνωμη απο το forum.
Εχω διαβασει τουλαχιστον 30 sites εχω δει τουλαχιστον 20 video για το πως δουλεβουν και πως μπορεις να τα φτοιαξεις ευκολα και γρηγορα με χαμηλο κοστος,αλλα για να απαντησω και στον krisos,οχι δεν το επαιξα ξερολας μπηκα εδω και ζητησα βοηθεια σαν να μην τα εχω δει καν πως λειτουργουν και πως φτοιαχνοντε.
Καλο ειναι παντα να το ψαχνεις οσο περισοτερο γινετε και να παιρνεις οσο περισοτερες πληροφοριες γινετε πριν κανεις κατι,και ετσι εκανα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01482 seconds with 10 queries