Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 09-06-09, 21:00
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.444
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Smile

Φιλε αν ακους τις συμβουλες του πετσοπα τοτε ... την εκατσες την βαρκα! Λογικα εκεινος δε σου προτεινε να χρησιμοποιησεις το φαρμακο αυτο? Μη ξεχνας ειναι επαγγελματιας και σκεφτεται πως θα πληρωσει το νοικι του! Αν σου πουλησει mycopur, toxivec και αν ψοφησει κανα ψαρακι (και ξανα-αγορασεις απο εκεινο) κατι ..... γινεται!!!
Μην ανυσηχεις για το ξυλο δεν επηρεαζει το ενυδρειο σου ουτε επιβαρυνει τα ψαρια!!
Η βιολογια του φιλτρου σου εχει καταστραφει και ειναι σαν να ξεκιναει το ενυδρειο σου απο την αρχη!! Ειναι αστρωτο δηλαδη!
Λυση:
1) Βαζεις ενεργο ανθρακα στο φιλτρο για να μαζεψει οτι φαρμακο απομεινει και κανεις μια γενναια αλλαγη φυσικα με αντιχλωριο!
2) Ζητας (στις αγγελιες) απο καποιο στη περιοχη σου να σου δωσει μπολι απο το ενυδρειο του! Αν θες σου δινω και εγω (ειμαι κεντρο).
3) Μην ακους τους πετσοπαδες και να αποφευγεις τα φαρμακα! Εγω παντως ενω ειχα καποτε παρει ολη τη σειρα των φαρμακων της sera τα πεταξα γιατι εληξαν αλλα το πιο σημαντικο δεν χρειαστηκε να τα χρησημοποιησω. Το καλυτερο φαρμακο ειναι το καθαρο νερακι!
Στο ξαναλεω το ξυλο ΔΕ φταιει για τιποτα! Ειναι φυσιολογικο να βγαζει μυκητες! Βγαλτο και καθαρισε το με καυτο νερο και καποια στιγμη θα ερθει στα ισια του! Το προβλημα σου ειναι η αμμωνια!
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01466 seconds with 10 queries