Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 06-05-09, 16:12
Το avatar του χρήστη kyriakos giorgas
kyriakos giorgas Ο χρήστης kyriakos giorgas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-05-2009
Περιοχή: Αθηνα.
Μηνύματα: 98
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wcpaeb Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρίξε και μια ματιά στα ενυδρεία της Εlite (π.χ. δες εδω να πάρεις μια εικόνα http://zoofilia-ionias.interpet.gr/A...ia_elite_3.htm) τα οποία πωλούνται σε πολύ ικανοποιητικές τιμές. Έχω πάρει κι εγω ένα (όχι vision, το απλό κλασικό σχήμα) και οσον αφορα τη κατασκευή και ποιότητα τους φαίνονται πολύ καλα. Προσπάθησε να πάρεις όσο πιο μεγάλο ενυδρειο μπορείς όπως είπαν τα παιδιά, αναλογα με τα λεφτα που μπορέις να διαθέσεις βέβαια και το χώρο που διαθέτεις στο σπίτι.

Πάντως μη βιαστείς, πάνε σε όσα πιο πολλά πετ-σοπ μπορείς, πάρε τιμές, ψάξε για τυχόν υπάρχουσες προσφορές κτλ, και επέλεξε την πιο συμφέρουσα αγορα όσον αφορα τα λιτρα (μεγεθος)/ τιμή.
Elite μαρκα ενυδρειων ειναι;vision λεγονται αυτα με κουρμπα μπροστα;Ναι θα τα μελετισω εχουμε χρονο μπροστα μας!Οκ ευχαριστω φιλε θεσσαλονικιε.!.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos giorgas Εμφάνιση μηνυμάτων
Elite μαρκα ενυδρειων ειναι;vision λεγονται αυτα με κουρμπα μπροστα;Ναι θα τα μελετισω εχουμε χρονο μπροστα μας!Οκ ευχαριστω φιλε θεσσαλονικιε.!.
Ναι εχη ωραια πραματα ετσι οπως τα βλεπω και καλες τιμες.!τωρα απο ποιοτητα πιστευω να ειναι καλη,γιατι ψαχνω και το κατι παραπανω στο ενυδρειο μου.Παντως θα παω να τα δω απο κοντα φιλε θεσσαλονικιε.!ευχαριστω νασε καλα!τα λεμε!κγ.
__________________
(Κανενα πλασμα στην Γη δεν ειναι ανωτερο απο αλλο!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos giorgas : 06-05-09 στις 16:12 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01502 seconds with 10 queries