Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 05-05-09, 17:33
Το avatar του χρήστη kyriakos giorgas
kyriakos giorgas Ο χρήστης kyriakos giorgas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-05-2009
Περιοχή: Αθηνα.
Μηνύματα: 98
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Serafeim Εμφάνιση μηνυμάτων
Για σου Σεραφημ!Τα Link που μου εστηλες....ειναι ολα τα λεφτα...ακομα και ακομα τα μελετω και θα τα μελετω...μεχρι να μαθω καλα...Πιστευω εχω ορεξει-χρονο να τα ψαξω..εχω Υπομονη..αλλα θελω και την δικησου συμβουλι...μαρεσει ετημο ενηδρειο πανω απο 100Litre με κουρμπα,καλης ποιοτητος..το Πως θα το Στρωσο..θα μελετηθη.. Με λιγα λογια θαχω υπομονη..νασε καλα τα λεμε!κγ.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Στη θεση σου θα αγοραζα ενα μεγαλο ενυδρειο ... 300-400 λιτρα και παραπανω .... μπορει να σου φαινεται τεραστιο αλλα οπως σωστα λεει ο Πανος ειναι πιο σταθερο και με τη ρουτινα που θα εφαρμοζεις θα δεις οτι ειναι ευκολα ολα. Φιλικη συμβουλη: να μην ακους τοσο τις συμβουλες απο τα πετσοπ επειδη οι πιο πολλοι τους ειναι στη κυριολεξια ασχετοι αλλα επισης μη ξεχνας οτι ειναι επιχειρηματιες και σκοπος τους ολων ειναι το κερδος! Το κερδος για ολους εδω θα ειναι να δουμε ολοι τις πρωτες φωτογραφιες απο το ενυδρειο σου και να το θαυμασουμε!!
Προσεξε μη σε φορτωσουν αχρηστα πραγματα και ψιψιψινια!! Ψαξτο καλα και ρωτα πριν κανεις καποια κινηση!
Για σου Γιωργο! Ναι οκ..αν και πραγματι μου ακουγετε μεγαλο και με "τρομαζι"καπος το μεγεθος 300-400Litre συγουρα θα το ψαξω-δω..και θα παω αν συμφωνης σε εξηδικευμενα μαγαζια-ενυδρειων..να δω τη θα μου πουν..πως θα τα ακουσω αυτα που θα μου πουν..να δω την διαφορα που θαχουν με τα petshop..εχω υπομονη σε αυτα να μαθω πραματα..και σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.!τα λεμε!κγ.
__________________
(Κανενα πλασμα στην Γη δεν ειναι ανωτερο απο αλλο!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos giorgas : 05-05-09 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01551 seconds with 10 queries