Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 11-04-09, 13:53
Το avatar του χρήστη wcpaeb
wcpaeb Ο χρήστης wcpaeb δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-01-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 57
Προεπιλογή

Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια. Το ξερω πως η συνθεση των ψαριών δεν είναι η ιδανική. Γι' αυτο σκεφτομαι τώρα το Πασχα (που θα πέσει και το δωρο ) να προβω στην αγορα ενός μεγαλυτερου ενυδρείου (200-240 λιτρα) ωστε να γινει η κατοικια των γκουραμι (με μερικά ακόμα ψαρια, δεν εχω αποφασίσει ακόμα ποια), ωστε αυτό το 60λιτρο, αφου του αλλάξω διακόσμηση κτλ, να το κάνω κατοικια για το χρυσοψαρακι μου (λέω να βάλω ακόμα 1 θυληκό, αυτό που εχω είναι αρσενικό). Το ξερω και πάλι 2 χρυσοψαρα σε 60 λιτρα δεν είναι οτι καλύτερο, αλλά δεν θελω να το έχω μονάχο του. Επείδη οι συγκυριες το φεραν να είναι το πρώτο ψαρακι που είχα ποτε (και το καημενο πέρασε πολλά αν αναλογιστεί κανείς την ταλαιπωρία που εφαγε μέχρι να στρωσει το νερο) δεν θελω να το δωσω, αλλά να του προσφέρω ένα καταλληλο περιβάλλον για να περνάει καλά. Και για τα γκουραμακια να τα βαλω στο μελλοντικό μεγάλο ενυδρειο με πολλά φυτα και καλυτερο (οσον αφορα τη σκληρότητα) νερό, μαζί με ακόμα μερικά ψαρακια (εδω και πάλι θα χρειαστω τις προτάσεις των πιο εμπειρων του φορουμ).

Ευχαριστω και πάλι για τα καλα σας λόγια. Ακόμα μαθαίνω (κι απ' οτι καταλαβα και χιλια χρόνια να ασχολήσε με το χόμπι αυτο, πάντα κάτι θα υπάρχει για να μαθαίνεις).

Edit: Για όποια αλλαγή και εξελιξη στο/στα ενυδρεια θα σας κραταω ενήμερους με φωτογραφίες για να προσφέρετε πάντα τις πολύτιμες συμβουλές σας. Και πάλι ευχαριστω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01408 seconds with 10 queries