Οχι δεν εχω παρει ακομα ουτε λεπι.Και αυτο γιατι εδω στον νομο δεν υπαρχει ουτε το ancistrus polichopterus oyte to sturisoma festivum καλα δεν το συζηταμε για pimelodus pictus.Και το θεμα ειναι οτι μου εχουν αναφερει αυτα τα ειδη ειναι σπανια και οτι δεν τα αγοραζει ο κοσμος.Βασικα να εξηγησω.Εδω και 2 μηνες εχω ενα 10λιτρο στο οποιο εχω μεσα 2 γλυφτες και 2 γατοψαρα χωρις να ξερω την ονομασια τους.Εντυπωσιαστηκα απο τα ενυδρεια στο forum σας και αγορασα 1 100λιτρα και 1 80 λιτρα με φιλτρα θερμοστατες κτλ κτλ.και οχι μονο λογο εντυπωσης αλλα και λογο οτι θελω να παρω και καποια ψαρια απο το 10 λιτρο και να τα βαλω στο 80λιτρο η στο 100λιτρο.Βασικα μου αρεσαν τα γατοψαρα.Σημερα μετα τις απαντησεις που μου δωσατε για τα ειδη που σας ειχα ρωτησει κοιταξα τα προτεινομενα sites διαβασα και κατεληξα στα ειδη ψαριων που επιθυμω.Αλλα επειδη πρεπει να ξεκιναω και σιγα σιγα το στρωσιμο των ενυδρειων(υπομονη αφθονη) ρωταω πρωτα για τα ειδη των ψαριων για να ξεκαθαρισω με το συνολο απο τις γνωμες σας τι να βαλω.Επισης τα ειδη που αναφερω ποιο πανω σαν σπανια στα καταστηματα της περιοχης μου εαν τα παραγγειλω θα κανουν τουλαχιστον 1 διμηνο να ερθουν και φυσικα θα πληρωσω και πολυ κατι παραπανω.Και ρωτω?Αν σε 1 μηνα με συνεχη επιβλεψη και επιτηρηση στρωσω 2 ενυδρεια κριμα δεν θα ειναι να μεινουν 1 μηνα ακομα αδεια τα ενυδρεια περιμενοντας να φτασουν οι κατοικοι τους?Θα μου πειτε γιατι δεν βαζω αλλα ψαρια?Απλα εχω εντυπωσιαστει με τα γατοψαρα.Επισης στα ειδη που εχω περιγραψει ποιο πανω ως τελικα προτεινομενα ειδη προσθετω και το ειδος pimelodus pictus.Πιστευω πως εχετε καταλαβει πως σκεφτομαι.Απλα ζηταω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας.
|