Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-09, 11:09
STAMATIA Ο χρήστης STAMATIA δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: KYΨΕΛΗ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucky13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες το βράδυ πήρα και έβαλα στο ενυδρείο έναν διαχυτη DENNERLE diffusor για την μπουκάλα του διοξειδίου, το ρύθμισα χωρίς buble counter (μεγάλη πατάτα) και μέχρι να κοιμηθώ έλεγχα το co2 indicator Που έχω και ήταν μπλε δηλαδή πολύ χαμηλή συγκέντρωση co2 ε και λέω σιγά αν το αφήσω το βράδυ δεν παίζει να ανέβει πολύ, έλα μου όμως που αυτός ο διαχυτης έκανε μάλλον πολύ καλή δουλεία και ξύπνησα πριν καμία ώρα και τα βρήκα όλα σχεδόν στην επιφάνια και αλλά είχαν πεθάνει! Κοιταω το indicator και ήταν κατακίτρινο! άλλαξα 50% νερό σιγά σιγά μην τα στρεσάρω κάλλο και έβαλα μέσα αεραντλία και αέρα από το φίλτρο να χτυπαει στην επιφάνεια. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να οξυγονώσω γρήγορα το νερό?? πφφφφ έχω ξενερώσει την ζωή μου help
Τι μου θυμίζεις!!! Το ίδιο μου συνέβη και έχασα όλα μου τα ψάρια με την μία. Ημουν δουλειά όταν ειδοποιήθηκα μέχρι να πάω σπίτι όλα ήταν στον αφρό ψόφια. Ειλικρινά ένιωσα ότι λιποθυμώ.... Η τέλεια καταστροφή. Αν έχεις αλλο ενυδρείο η γνώμη μου πάντα, πάρε όσα είναι ακόμα ζωντανά και βάλτα μέσα. Το έκανα την δεύτερη φορά όταν ξανασυνέβη και τα έσωσα ήμουν εκεί... Την ίδια μέρα ηταν σαν μεθυσμένα την επομένη συνήλθαν. Εκτοτε κατήργησα το διοξείδιο και έβαλα απιονισμένο και ησυχασα. Ποτέ πια ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ. Βεβαια εφταιγε που ο κύριος Χ που μου εβαλε το διοξείδιο δεν μου είχε βάλει ρυθμιστή ροής και εγώ λόγω άγνοιας το έμαθα όταν ήταν πια πολύ αργα.
-------------------------
Ρυθμισε το σε χαμηλή ροή τον μικρορυθμιστή και βάλε ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα για να κλείνει το βράδυ. Η καλύτερα καταργησε το ΤΕΛΕΙΩΣ πάρε μία οσμωση βάλε και ιχνοστοιχεία και όλα καλά. Τα ψάρια σου σίγουρα καλύτερα και τα φυτά το ίδιο. Και σε τελική αν θελεις διοξείδιο βάλε excel ή ταμπλετίτσες και καθάρισες. Ειλικρινά. Τώρα έχω φυτά και ψάρια σούπερ.... και μάλιστα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ. Φιλικά και μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STAMATIA : 04-03-09 στις 11:09 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01639 seconds with 10 queries