Θέμα: 26l x-cube reef
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #30  
Παλιά 19-02-09, 19:51
Το avatar του χρήστη 3r4ndo
3r4ndo Ο χρήστης 3r4ndo δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 19-02-2009
Περιοχή: Νέα Μάκρη, Μαραθώνας(Αττική)
Μηνύματα: 387
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην 3r4ndo
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AlexandraT Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι εχεις δικιο. Το damsel υποφέρει ολομόναχο σε 120 λτ....Επιτιθεται στην άλγη....

Ειμαι ειρωνική όχι μονο στον φίλο που θέλει να ξεκινήσει ενα προτζεκτ τέτοιο αλλά και στους υπολοιπους που το περιμένουν με ενδιαφέρον για τους εξής απλούς λόγους:
Ενα "πείραμα" (ναι ειναι πειραμα) τη στιγμή που έχει τόσους ασταθμητους παράγοντες και την στιγμή που γινεται από εναν ανθρωπο χωρίς πείρα στο θαλασσινό τότε είναι εγγυημένο ότι, ότι ζωντανό μπει θα υποφέρει.
Και εσείς μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον.
Εγω απλά δεν μπορώ να μην στενοχωρηθώ για αυτό.

(δεν θα συνεχίσω την συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει να κάνω κριτική για την κριτική. Καλή συνέχεια 3r4ndo)
Φιλη και συνονοματη Αλεξανδρα, πρωτα απο ολα το οτι ρωταω, δεν σημαινει οτι δεν ξερω τιποτα. δεν προκειται να βαλω μεσα κανενα ειδος ψαριου και οπως ειπαν και καποιοι φιλοι παραπανω δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο...
Και φυσικα δεν ειπα πουθενα οτι θα φτιαξω ενα δροσερο κυβακι, αν ειναι δυνατον.. δηλαδη ειναι πρωτιμοτερο να βραζουν τα ψαρακια, δεν καταλαβαινω πρως τι ολο αυτο. Η ιδεα ειναι να δημιουργησουμε καλυτερες συνθηκες, θερμοκρασιες, και αποφυγη της εξατμησης που ειναι καταστροφικη για την ισοροπια του ενυδριου (συνεπαγεται το βασανιστηριο που ανεφερες). ειμαι στον χωρο του ενυδριου 4 χρονια και δεν εχω χασει ουτε ενα ψαρι λογο αγνοιας η αδιαφοριας. Ρωταω για να μαθω οσο μπορω περισσοτερα και αν ειναι να φτιαξω ενα ρεεφ σε 26 λιτρα ενυδριο να εισαι σιγουρη πως θα εχει τις καλυτερες δυνατες συνθηκες πριν μπει εστω και μια γαριδα μεσα.

Θα ποσταρω το project σε νεο θεμα αργα σημερα το βραδυ και θα χαρω ιδιετερα να λυσω καθε απωρια και θα δεχτω καθε βασιμη κριτικη.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01867 seconds with 10 queries