Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 17-07-08, 15:30
Το avatar του χρήστη Teo
Teo Ο χρήστης Teo δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 10-07-2008
Περιοχή: Πολύκαστρο,Κιλκίς
Μηνύματα: 324
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου?

Φαντάζεστε τι δουλειά πρέπει να ρίχνουν οι mods, όταν συζητούνται κάθε τρεις και λίγο θέματα που με ένα απλό search στο forum εύκολα βρίσκει κανείς απάντηση? Φαίνεται πως έχουμε μάθει να βρίσκουμε την εύκολη λύση, να ρωτάμε και να απαιτούμε και άμεση απάντηση, χωρίς να έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια να δούμε αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα στο παρελθόν! Πολλές φορές μάλιστα, βλέπω να γίνονται ερωτήσεις, να δίνεται απάντηση, και μερικά post παρακάτω, να επαναλαμβάνεται η ίδια ερώτηση!

Από την άλλη, σε πολλές ερωτήσεις, εμφανίζονται απαντήσεις του τύπου "ας απαντήσουν και οι πιο έμπειροι βέβαια, αλλά εγώ νομίζω ότι..", ή "δεν ξέρω σίγουρα, αλλά μάλλον.." κ.τ.λ., με καλή διάθεση μεν, αλλά δυσχαιρένοντας και τη δουλειά των mods, και ακόμα χειρότερα, μπερδεύοντας όσους πιθανότατα ψάχνουν μελλοντικά για το ίδιο θέμα, και διαβάζουν το ίδιο thread!

Πριν λοιπόν βιαστούμε να κατηγορήσουμε τους mods, ας φροντίσουμε να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι πιο προσεκτικοί!
Συμφωνώ απόλυτα είναι και καλοκαιράκι κιόλλας και δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα στο φόρουμ και να απαντάνε σε ποστ που 'οντως με ένα απλό search βρίσκεις απάντηση από άλλα topic που συζητήθηκε το ίδιο πράγμα ή η απαντηση υπάρχει και σε άρθρα..Πριν λοιπόν κάνετε κάποια ερώτηση ψάξτε και στην μηχανή αναζήτης
__________________
Φιλικά,
Θοδωρής


 
Page generated in 0,01417 seconds with 10 queries