Την αεραντλία μπορείς να την μειώσεις π.χ. με ένα βανάκι.
Τα αυγά που δεν έχουν σκάσει τις πρώτες 24 ώρες δύσκολα σκάνε τις επόμενες αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
Βασικό είναι να μην ξεπερνάει η θερμοκρασία τους 30 βαθμούς και να μην πέφτει από τους 24-26.
Τις υπόλοιπες που σου περισσεύουν μπορείς να τις βάλεις για μια ακόμη μέρα όπως είναι στο μπουκάλι αλλά να ξέρεις ότι όσο περνάνε οι ώρες χάνουν την θρεπτική τους αξία λόγο του οτι αδειάζουν τον λεκιθικό τους σάκο.
Να τις ταϊσεις? Με σπιρουλίνα σε σκόνη ή πράσινο νερό! Αξίζει τον κόπο? Εσύ το ξέρεις.
Γι' αυτό δεν με βόλεψαν ποτέ οι αρτέμιες που λένε (σαν τις σούπες κνορ) ρίχτε το σακουλάκι σε τόσο νερό βράστε για 10 λεπτά και έτοιμη η σουπίτσα.

