Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #26  
Παλιά 10-05-08, 19:38
Το avatar του χρήστη oikonm
oikonm Ο χρήστης oikonm δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 25-06-2007
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 38
Wink

Τελικά χθες το απόγευμα αγοράσαμε 2 μικρά αγγελοψαράκια και 1 πλεκόστομο (επίσης μικρούλη) και τους βάλαμε στο ενυδρείο μας με τις annubias!
Είναι τόσο γλυκά ψαράκια...
Μετά την εισαγωγή τους τα 2 αγγελοψαράκια ακολουθούσαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλλον προσπαθούσαν να συνηθίσουν το καινούριο τους σπιτάκι! Σήμερα όλη μέρα το ένα αγγελοψαράκι (νομίζω πως είναι θηλυκό), όποτε βρίσκει μπροστά του το δεύτερο (μάλλον αρσενικό) του τσιμπάει την ουρίτσα , όπως διάβασα σε άλλα post είναι μια μάχη ιεραρχίας?? Προσπαθεί το ένα να αποδείξει στο άλλο ότι θα είναι το αφεντικό???
Κατά τα άλλα το πρώτο τάισμα πήγε καλά, τα φάγανε όλα και είμαι σίγουρη ότι θα θέλανε και παραπάνω! Η τροφή που πήραμε είναι Tetra Pro Flakes.
Ο πλέκο, χθες ήταν ιδιαίτερα ζωηρός, η ταχύτητα που αναπτύσσει είναι φοβερή όταν κινείται... δεν προλαβαίνεις να τον δεις Σήμερα είναι τον περισσότερο χρόνο κολλημένος στο τζάμι δίπλα σε ένα φυτό και υποθέτω πως θα αρχίσει να κυκλοφορεί το βράδυ αφού κλείσουμε το φως, διάβασα πως είναι νυκτόβιο ψαράκι!! Ελπίζω μόνο να μη μας βγει αλκοολικός...
Για τον πλέκο χρειάζεται να αγοράσω εξτρά τροφή για να του ρίχνω?? Ο πετσοπάς είπε απλά να ρίχνουμε λίγο φαγητό παραπάνω ούτως ώστε να περισσεύει λίγο και για αυτόν (συνολική τροφή δηλαδή 5 τριμμένα flakes μια φορά τη μέρα).
Σχόλιο: σε σχέση με το χοντρούλι lionhead που είχαμε πριν και ξεχώριζε από χιλιόμετρο, τα αγγελοψαράκια μου παίρνει κάποια ώρα να τα βρω αλλά είναι πολύ πολύ όμορφα ψαράκια (όπως όλα άλλωστε!!!), παιχνιδιάρικα και ιδιαίτερα κινητικά.
Αναμένω οποιαδήποτε συμβουλή από όποιον έχει εμπειρία από αυτά τα είδη ούτως ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ανατροφή... (σκέφτομαι να τους μάθω και πιάνο ...)
__________________

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01464 seconds with 10 queries