Νικο μου.. το οτι δε μιλανε πολλα μελη απο το κλιμακιο δε σημαινει ουτε οτι δεν ενδιαφερονται, ουτε οτι δεν εκτιμουν την προσπαθεια που κανεις.. Αλιμονο δηλ , αυτο σε καμια περιπτωση!
τωρα οσο αφορα την προταση.
εγω προσωπικα δεν εχω καμια διαφωνια ως προς τον τοπο- χωρο.
Εφοσον θα ειναι δωρεαν και εφοσον θα εχουμε το χωρο μας και η ιδεα με το να δινουμε καποια χρηματα καθε φορα (πχ καφεδακια) στο συλλογο ειναι σουπερ!
εγω ομως..εχω αλλου αντιρρηση..
στο εβδομαδιαιο.. και εξηγω..
οταν ειναι μια φορα το μηνα, επειδη ακριβως εχει υπαρξει ελλειψη της παρεας, και επειδη ακριβως ειναι μια φορα τον μηνα, μαζευομαστε τοσα πολλα ατομα.
Αν ομως γινει εβδομαδιαιο, σε πληροφορω με βεβαιοτητα κιολλας οτι δε θα ειναι ετσι. Εγω προσωπικα δε μπορω σε καμια περιπτωση να ερχομαι καθε βδομαδα, εδω λογω προβληματων τον τελευταιο καιρο δυσκολευομαι να ερθω και στην μηνιαια συναντηση..(σημειωνω , οτι αυτο δε σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι)
και ερχετε η ερωτηση μου..ας υποθεσουμε οτι καθε εβδομαδα μαζευονται 5-7 ατομα σε βαθος χρονου παντα(στην καλυτερη περιπτωση πιστευω) θα πρεπει να υπαρχει και καποιος που θα ειναι ΠΑΝΤΑ εκει. καθε κυριακη, να ανοιγει την αιθουσα να καθετε να μιλαει με τα μελη που ισως ερχονται για πρωτη φορα, και δε βρισκουν μια αδεια αιθουσα...
Απλα θελω να πω, οτι μια τετοια κινηση ΣΑΦΩΣ και ακουγεται πολυ καλη..ΑΛΛΑ θελει πολυ σκεψη, συζητηση και προπαντων ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
και προφανως, γιαυτο δεν απαντουν πολλα μελη του ΚΒΕ.
αυτα απο εμενα προς το παρων..