Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-08, 18:23
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

επισης κατι τελευταιο,
για οσους θελουν υπαρχει παλι απο το eshop ενα εξαρτηματακι που ρυθμιζει την ταση που θα περνει ο ανεμηστηρας, ουσιαστικα με αυτον τον τροπο ρυθμιζεις ποσο γρηγορα θα γυρναει, με αλλα λογια θα γυρναει τερμα και θα κατεβαζει την θερμοκρασια πιο γρηγορα, μενοντας ανοιχτος πιο λιγες ωρες ή θα ειναι πιο υσηχος σχεδον αθορυβος να λειτουργει ομως πιο πολλες ωρες και να κατεβαζει την θερμοκρασια πιο αργα;
δεν το εχω συνδεσει ακομη, μου ειπαν σε καποιο καταστημα οτι ειναι μονο για ενα ανεμιστηρα αλλα επειδη εχω δει το ολοκληρωμενο που εχει μεσα ειναι σχεδον βεβαιο οτι μπορει να δωσει 300mA μεσα στα ορια λειτουργιας του, οποτε μενει μονο η πρακτικη επαληθευση

steady το κατω μερος απο το καπακι απεχει περιπου 7 εκατοστα, ολα τα 8αρια και πανω εχουν παχος 2,5 εκατοστα οποτε η αποσταση απο το νερο ειναι 4,5 εκατοστα, δεν ξερω εαν σου φαινεται πολυ η οχι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο (περα απο το να παρεις chiller, κλιματιστικο η να εχεις ανοιχτο το καπακι να το φυσαει κανονικος ανεμιστηρας)
ακομη και πανω απο το καπακι να μπει, το βλεπω συχνα, παλι κερδιζεις 2,5 εκατοστα και δεν εχω πεισθει οτι απο κατω θα εχει προβλημα υγρασιας ενω απο πανω δεν θα εχει

δεν ξερω ακομη τι θα γινει με την υγρασια θα δειξει, σε καμια περιπτωση δεν τιθεται θεμα ασφαλειας καθως τα παντα λειτουργουν με ταση 12V, ακομη και μεσα στο νερο να πεσουν ουτε ο ιδιοκτητης του ενυδρειου κινδυνευει ουτε τα ψαρια

τις βιδες τις πηρα απο το eshop, αν κλικαρεις πανω εκει που λεω για τις βιδες το εχω κανει να σε πηγαινει στο καταστημα στο συγκεκριμενο προιον

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steady Εμφάνιση μηνυμάτων
ερωτηση:ποσο απεχει το κατω μερος του ανεμηστηρακιου απο την επιφανεια του νερου δεδομενου οτι ειναι γεματο μεχρι το οριο του το ενυδρειο?

εχω σκευτει και εγω να τα βαλω ετσι απο κατω αλλα εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ κοντα στο νερο και δεν ξερω αν την παλευουν απο θεμα υγρασιας!

τις μαυρες βιδες απο eshop και αυτες?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01516 seconds with 10 queries