Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 12-12-07, 04:46
Το avatar του χρήστη iogi
iogi Ο χρήστης iogi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 02-04-2007
Περιοχή: Αθήνα - Αμπελόκηποι
Μηνύματα: 34
Προεπιλογή

apollo sorry μόλις τώρα είδα το post

Δεν έχω παρατηρήσει να βυθίζονται τα pellets, ίσως οι δικοί μου μονομάχοι να ήταν πιό γρήγοροι Τώρα βρήκα και Hikari Betta Bio Gold (πάλι κόκκους) που στο εξωτερικό την θεωρούν επίσης πολύ καλή τροφή!

Maverick τα ολλανδικά κατεψυγμένα είναι Van Gerven? Είναι πολύ καλά, τα τιμούν ιδιαιτέρως μονομάχοι, μελανοταινίες, καρδινάλιοι και φυσικά το παφεράκι!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω τον ταιζω μονο nutron bloodworms. Αυτα που δωσαν στο pet shop.
Λετε να τα βαρεθηκε γι'αυτο δεν τρωει πολυ τελευταια?
Υπαρχει περιπτωση να αλοιωθει η τροφη που ειναι ανοικτη 7 μηνες?
Προτινετε να του παρω καποια αλλη τροφη?
Τρωει εντομα που μπορω να βρω στο σπιτι? Ενα κουνουπι πχ?
ΙΜΟ είναι καλύτερα να παίρνουμε όσο πιό μικρή συσκευασία τροφής βρίσκουμε, είναι λογικό να χάνονται με την πάροδο του χρόνου τα θρεπτικά συστατικά αφού ανοιχτεί. Η Atison's Betta Pro, που από πολλούς θεωρείται από τις καλύτερες, δυστυχώς κυκλοφορεί σε συσκευασία τέρας για κάποιον που έχει έναν ή έστω λίγους μονομάχους. Αντιθέτως έχουν βγάλει σε λογικά μικρή συσκευασία την απλή Atison's Betta.
Οσο για το κουνούπι, πιστεύω πως θα μείνει μόνο το κεντρί!
__________________
Ioannis Giannakopoulos - iogi

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iogi : 12-12-07 στις 04:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01442 seconds with 10 queries