Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-07, 18:44
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

orck,
H φορμάικα δεν είναι καθόλου μαλακή...Είναι σκληρή και σχετικά εύθραυστη αλλά καταμήκος μπορεί άνετα να λυγίσει αρκετά και να κάνει καμπύλη,αρκεί να είναι ανοιχτή καμπύλη,όχι π.χ. στρογγυλεμμένη γωνία...Το από που το αγοράζουμε δεν ξέρω αλλά πιστεύω τα ''φτιάξτο μόνος σου'' θα έχουν...
Έτσι για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδή,το ενυδρείο δεν το έφτιαξα εγώ,το κατασκεύασε η εταιρεία Aquatech στο χώρο που ήθελα για μένα καθώς θα ήταν επικίνδυνο να μεταφερθεί έτοιμο εκεί μέσα...
Βάρος δεν είσαι καθόλου και δεν υπήρχε περίπτωση να σβηστούν να μηνύματά σου καθώς δεν γράφουν κάτι που παραβαίνει τους κανόνες,το πολύ πολύ να μεταφέρονταν σε ένα δικό τους θεμα...
Όσο για τον caverman,δεν τον πείραξαν οι δικές σου ερωτήσεις,απλά έχουν γίνει τόσες ερωτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις,άσχετες προς αυτό που περιμένει να δει(δηλαδή πρόσφατες φωτό από το ενυδρείο μου) που έχει αρχίσει να κουράζεται...Εγώ φταίω δηλαδή όχι αυτός...

Zorba_The_Freak,
Πήγα πάλι σήμερα Ετερνελ και οπότε πήρα καινούργιο τιμολόγιο Είναι στο 107 τελικά,όχι 200+...

Το ενυδρείο προχωρεί,έκοψα το slate και το κόλλησα κιόλας καθώς αποφάσισα να κάνω τη λείανση μετά το κόλλημα για πιο φυσική εμφάνιση...Οι φωτό όλο και πληθαίνουν Σε λίγες μέρες πιστεύω να έχω ανεβάσει αρκετές για να σας τις δείξω

Αναμμείνατε!

Page generated in 0,01298 seconds with 10 queries