Παράθεση:
όσο για την Juwel δεν το συζητάω... είναι μακράν καλύτερη επιλογή!
|
Την παρακάτω ιστορία την κάνω ως διαμαρτία και δυσφήμιση για την Juwel
Για πρώτη φορά στην ζωή μου έγινα μάρτυρας σε ενυδρείο να είναι έτοιμο να εκραγεί
Ήταν 15 Αυγούστου 2007... θα θυμάμαι για πάντα γιατί ήταν στην γιορτή μου
Είχα πάει σε φιλικό σπίτι να τους κάνω ένα κέικ τούρτα το οποίο και μόλις τελειώσαμε και πίναμε καφέ με τον φίλο έξω στην αυλή του
Δυστυχώς και λέω δυστυχώς για τους άπιστους Θωμάδες γιατί δεν βγάλαμε Φώτο
Ακούσαμε το κοριτσάκι του να φωνάζει μπαμπά το ενυδρείο άρχισε να τρέχει νερό
Πράγματι το νερό ερχόταν κάπου από τον πάτο χωρίς να διακρίνει κανείς που ακριβώς είναι λόγο του διακοσμητικού που το περιβάλει,
Ένα 150 βαρέλι ευτυχώς ήταν καθαρό έσωσε την ζωή των ψαριών μιας και μπήκαν σχεδόν όλα εκεί μέσα φίλτρα ψαριά και μερικά ξυλά
Όταν γεμίσαμε το ενυδρείο έξω στην αυλή με λίγο νερό να δούμε από που χάνει είδα έκπληκτος ότι το μπροστινό τζαμί είχε μετακινηθεί από την θέση του περίπου 5 χιλιοστά στην μέση του ενυδρείου το μόνο που το κρατούσε ήταν λίγη σιλικόνη στα πλάγια
Ήταν ένα Juwel 300 λίτρων χωρίς κόντρες ούτε πάνω ούτε στο κάτω μέρος
Πήραμε την εταιρία τη και μόνο που δεν μας έβρισε από αυτά που θυμάμαι είναι ότι είπαν έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση αλλά το ενυδρείο ήταν 4 ετών
Εστί λοιπόν επειδή ο φίλος είχε τρελαθεί από το πάθημα του γιατί είχε πλημμυρίσει το πάτωμα νερό και νομίζοντας ότι χάνοντας και τα ψαριά του εξήγησα πως θα βάλουμε κόντρες για να το έχει για μια ζωή αλλά εκείνος δεν θέλησε και έτσι αναγκάσθηκα να του βάλω μόνο μια κόντρα ενός μέτρου στο μπροστινό μέρος και ψιλό-κόντρα στο πίσω μέρος για λίγη μεγαλύτερη ασφάλεια
Δεν ξέρω τι με έπιασε και γράφω όλα αυτά τώρα αλλά νομίζω ότι σε ενυδρεία 8μμ πάχος και τόσο μεγάλα πρέπει οι εταιρίες να βάζουν κόντρες γιατί δεν τους κοστίζει τίποτα παραπάνω
ΑΙΣΧΟΣ θα έλεγα να δίνεις τόσα χρήματα και να έχεις τέτοιες περιπέτειες
Είσαι ο μοναδικός είπαν που ακούμε κάτι παρόμοιο
χαχαχα και ποιος θα τους πιστέψει τώρα σκέφτηκα μοναδικός?
Έτσι λοιπόν όταν ακούω Juwel μου ανάβουν τα λαμπάκια
Συμπέρασμα το καλύτερο για μένα είναι να πας σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου η ακόμη καλύτερα σε κάποιον από τους εδώ μαγαζάτορες που ξέρουν την δουλεία τους και θα έχεις και καλύτερες τιμές και να κανείς ένα ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Με αγάπη Πάνος