Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-07, 22:19
Το avatar του χρήστη marios
marios Ο χρήστης marios δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: MAROYSI
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην marios
Προεπιλογή Ανταπόκριση στο μαγικό γαλάζιο

Με πολλή συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά διαβάζω τις ανταποκρίσεις σου φίλε Γιάννη στις πολλές απορίες μου και συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι και ότι καλύτερο να διατυπώνονται γραπτώς. Η άμεση και πάντα παρούσα ανταπόκρισή σου, μου δίνουν την ώθηση να συνεχίσω Αυγουστιάτικα παρακαλώντας να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να μαζευτώ στο σπίτι και στον φωτεινό και μαγικό κόσμο που ξεκίνησα να δημιουργήσω.
-------------------------
Θα ήθελα να ρωτήσω το νερό που εξατμίζεται να το αναπληρώνω με νερό σκέτο από συσκευή όσμωσης που πρόσφατα προμηθεύτηκα?
Από πλευράς φιλτραρίσματος νερού έχω το μηχανικό σπογγώδες φίλτρο με ικανότητα 1000 λίτρα ανά ώρα και το σε συνδιασμό με το Σκίμερ Βιολογικό φίλτρο Βiostar Flotor της Aqua Medic.Δεν θα πρέπει άμεσα να ενισχύσω την φίλτρανση με εξωτερικό δυνατό φίλτρο με ενεργό άνθρακα και αντιφώσφορο όπως κατ'επανάληψη διαβάζω μέσα από το forum?
Tέλος, να ρωτήσω και κάτι πιό πεζό.Όλο τον Αύγουστο θα απουσιάζω από το σπίτι θα βρίσκομαι όμως εντός Αττικής και θα περνάω 2 φορές την εβδομάδα.Κρίνεται σκόπιμο να βάλλω τον πρώτο κάτοικο ,και θα χρειαστώ την σχετική ταίστρα ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios : 01-08-07 στις 22:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01290 seconds with 10 queries