Θέμα: Γλύφτες!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 19-03-07, 14:44
Το avatar του χρήστη Strahos
Strahos Ο χρήστης Strahos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-10-2005
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.930
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolis13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Mήπως είναι καλύτερα να τα κανώ ζευγάρια;Να πάρω δηλαδή από ένα ίδιο ακόμα;
το καλύτερο θα ήταν να μην είχες ΚΑΘΟΛΟΥ ψάρια αυτή τη στιγμή μέχρι να ολοκληρωθεί το στρώσιμο και θα το καταλάβεις αργότερα αυτό που σου λέω όταν θα βλέπεις τα ψάρια που είχες κατά την διάρκεια του στρωσίματος να πεθαίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι οι αλλαγές που προτείνει ο Takis και μετρήσεις για να παρακολουθείς το στρώσιμο, μάλλον δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι το ενυδρείο σου ΔΕΝ είναι έτοιμο για ψάρια και όχι ποια και πόσα ψάρια να βάλεις.

Αυτούς στο πετσοπ μην τους ακούς είναι προφανές ότι δεν ξέρουν τι λένε και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, κι εδώ χαμός γίνεται.

μέχρι λοιπόν να ολοκληρώσεις το στρώσιμο έχεις αρκετό χρόνο να ενημερωθείς για τα ψάρια που σου αρέσουν και να μάθεις με ποια ταιριάζει το καθένα και τι συνθήκες χρειάζεται.

πληροφοριακά τώρα για να μην σε τρώει η απορία: αγγελόψαρα με γκουράμι πλακώνονται και θέλουν άλλες συνθήκες νερού, αγγελόψαρα με μικρά ψάρια όχι γιατί τα μικρά θα γίνουν τροφή, αγγελόψαρα με γκάπυ όχι γιατί τα πρώτα θέλουν πολύ μαλακό νερό ενώ τα δεύτερα πολύ σκληρό αλλά θα γίνουν και μαμ από τα πρώτα.

νομίζω έγινα αρκετά σαφής οπότε τώρα εσύ αποφασίζεις ποιον εμπιστεύεσαι αλλά είναι προφανές ότι στο πετσοπ δεν θα έδειχναν τόσο ενδιαφέρον στις απορίες σου. Το GAB υπάρχει για βοηθάει τους ενυδρειόφιλους και έμμεσα και τα ψάρια τους και να ανταλλάσει γνωσεις και πίστεψέ με υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία εδώ μέσα και ατέλειωτες ώρες διαβάσματος και έρευνας

φιλικά

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 19-03-07 στις 21:05
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01515 seconds with 10 queries