Η λάβα γενικά θεωρείται ουδέτερο υλικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτή της Σαντορίνης...Που έχω καταδυθεί εκεί,όλα τα βράχια είναι κυριολεκτικά σκουριαμένα...Η λάβα της που βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα έχει σκουριάσει και τα νερά της έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε διαλυμμένο σίδηρο και σκουριά...Λίγο που άραξα με το σκάφος στα νησάκια της καλντέρας,σε αυτό που είναι και λίγο ενεργό,η μουράβια βάφτηκε από τη σκουριά στο πάνω μέρος...Και έμεινα μόνο για ένα 2ωρο να φανταστείς...
Δεν ξέρω αν αυτή που έχεις μπορεί να σου σκουριάσει,απλά σου λέω τι παρατήρησα εκεί που είχα παει.Η δική σου μπορεί να είναι άλλος τύπος...
Και βέβαια άρχισε να σε γνωρίζει!Για πες σε άλλον να πλησιάσει και βλέπεις πως δεν υπάρχει περίπτωση αυτός να παραμείνει εκεί!Επίσης σκέψου και το άλλο:τι έχει να κάνει αυτός κοντά στο γυαλί;Τι το ενδιαφέρον υπάρχει εκεί που τον κάνει να νοιώσει την ανάγκη να πάει;Εσύ μια και δεν πιστεύω πως ταίζεις τόσο πια κοντά στο τζάμι...άσε που αυτός ξέρει πότε έχεις ταίσει και πότε όχι,έρχεται για σένα