Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tricky
Μερικα πραγματα -οπως θα διαπιστωσες και με την τρεχουσα ανακατωσουρα στο ενυδρειο σου- θελουν λιγο προσοχη ... θα ειδες πλεον οτι σε τοσο μικρα Reef ενυδρεια ενα καπακι παραπανω απο καποιο ζουμι μπορει να κανει ζημια σε εξοπλισμο και ζωντανα . Επαναλαμβανω οτι δεν ειναι δυσκολα πραγματα απλα θελει καποιο υποβαθρο και μια μικρη εξοικειωση ...
|
για αυτό και ρωτάω και εγώ .. για να μάθω ...
Παράθεση:
τα τεστ πχ ειναι ενα σοβαρο θεμα αφου υπαρχουν σοβαρες αποκλισεις απο εταιρεια σε εταιρεια και επισης , εδω κυνηγαμε τιμες και οχι οπως στο γλυκο νερο που φθανει να δουμε την αμμωνια/Nitrites μηδεν και ολα καλα ...
|
τα τεστ που έχω πάρει δεν θεωρούνται καλά ??? δεν είναι αξιόπιστα ??? υποτίθεται ότι πείρα αυτά γιατί είναι από τις καλύτερες εταιρίες ?!?!?!
ιδίως της tropic marin το πείρα 30 ευρώ και μετράει με απόκλιση μέχρι και 2 μονάδων !!
για τα νιτρικά έχω της API
για αμμωνία και PH,ALK της red sea
και για ασβέστιο μαγνήσιο της tropic marin
Παράθεση:
ΙΜΟ, κανε την αλλαγη νερου προσεκτικα και μετρα ξανα ...δωσε τιμες και ΜΗΝ βαλεις κανενα ζουμι για 3-4 μερες ...ξαναμετρα τοτε και βλεπουμε.
|
τι σημαίνει ΙΜΟ ???
μετρήσεις θα κάνω πάλι την παρασκευή γιατί δεν προλαβένω σήμερα...
αλλαγή έκανα εχθές περίπου 30 %
περιμένουμε να δούμε τώρα ...
παντός το πρωί φαινόταν πολύ καθαρότερο ... αλλά με σβηστά τα φότα μπορεί να να μην φαινόταν καλά !