Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #40  
Παλιά 04-10-06, 22:17
Το avatar του χρήστη tzimakos
tzimakos Ο χρήστης tzimakos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-06-2006
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 141
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jstiva
....σαν παλιό μέλος σε άλλα forum (όπου έχω υπάρξει και moderator) είναι αυτό που λένε "το έχω κάνει" ....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jstiva
ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ όμως με τα γραφόμενα του φίλου Τzimakou. Οταν κάποιος φτιάχνει ένα ιδιωτικό forum τότε αυτόματα παραχωρεί το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου σε αυτούς που συμμετέχουν - υπό την προϋπόθεση τι δεν είναι υβριστικοί και προσβλητικοί. Δεν είναι δυνατόν να απαιτεί να γράφουν αυτά΄που αυτός θεωρεί σωστά και αρέσουν σε εκείνον. Αλλιώς ας μην φτιάξει φόρουμ συζητήσεων αλλά να φτιάξει ένα site με άρθρα για ενυδρεία π.χ. και είναι με όλους εντάξει. Οποιος θέλει τον διαβάζει και συμφωνεί και όποιος δεν θέλει όχι....
Επίσης κατά την εγγραφή μου σε αυτό το φόρουμ αλλα και σε άλλα αυτόματα συμφώνησα με κάποιους όρους. Δεν είδα πουθενά ότι άπαγορεύεται να έχω και να εκφράζω τις δικές μου απόψεις - υποχρεούμαι να τις τεκμηριώνω.... Αν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το έχω καταλάβει παρακαλώ ας μου επισημανθεί από κάποιον και αποχωρώ αυτόματα.

Και όσο για το site που λες (δεν γνωρίζω για πιο μιλάς) ότι συμμετέχεις - θεωρώ αυτό που γίνεται από τους moderators (έχω υπάρξει και τέτοιος για πολύ καιρό σε άλλα φόρουμ) - άκρως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Συγχωρείστε μου που ξέφυγα λίγο από το θέμα αλλα η τοποθέτηση του tzimakou άγγιξε ευαίσθητες "χορδές" μου.

ο κανονισμός λειτουργιας του καθε φορουμ είναι ο κανονισμος λειτουργιας του καθε φορουμ ,
οποτε :
Α) τον αποδεχομαι και συμμετεχω , ή
Β) Δεν τον αποδεχομαι και δεν συμμετεχω. Ετσι απλά !

Το να γράφομαι όμως σε ενα φορουμ δηλώνοντας οτι αποδεχομαι τους ορους και μετα να αρχισω να κανω υποδειξεις του τυπου :
-αυτο καν΄το ετσι, αυτο γιουβετσι,
-πληγωνονται τα δικαιωματα μου,
-καταπιεζεις τα μελη
-εισαι δικτατωρ
-Ελευθερια εκφρασης εδω και τωρα
-παραβιαζεις τη συμφωνια του Ελσινκι
-θα καλεσω την Human Rights Watch
-this is a free country
-free willie
-οι αλλοι το κανουν καλυτερα......κλπ
προσωπικα το θεωρω μ@λ@κ@ία...............

Εγω στο δικο μου φορουμ (οπου θα υπαρξω ως moderator) υποχρεωνω ολα τα μελη να γραφουν στο Nick τους (και με μεγαλύτερα γράμματα) Long Live Thrylos - οποιος συμφωνει το κανει και γινεται μελος, οποιος δεν συμφωνει , πολυ απλα δεν γραφεται και ειμαστε όλοι ευτυχισμενοι.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jstiva
Επίσης κατά την εγγραφή μου σε αυτό το φόρουμ αλλα και σε άλλα αυτόματα συμφώνησα με κάποιους όρους. Δεν είδα πουθενά ότι άπαγορεύεται να έχω και να εκφράζω τις δικές μου απόψεις
Ποιος και που ακριβως σου απαγορεψε να εχεις αποψη?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jstiva
Και όσο για το site που λες (δεν γνωρίζω για πιο μιλάς) ότι συμμετέχεις - θεωρώ αυτό που γίνεται από τους moderators (έχω υπάρξει και τέτοιος για πολύ καιρό σε άλλα φόρουμ) - άκρως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Ενοχλεισαι και αναστατωνεσαι επειδη εμαθες οτι υπαρχει ενα τετοιο κακο φορουμ? ε, και??? εφοσον εκεινο το κακο φορουμ αντικειται στα πιστευω σου και στη δικη σου θεωρηση των πραγματων, μη χαλιεσαι αδικα αλλα, εντελως φιλικα, ΜΗΝ πας να γραφτεις !!!!


Αυτες ειναι οι δικες μου ευαισθητες χορδες
__________________
-------------------------------------------------
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01966 seconds with 10 queries