Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από notos
Αν τη μια την κολλησω περιπου 5 εκατοστα αποσταση απο το πλαινο τζαμι (να παταει δηλαδη μονο στις 2 κοντρες) πειραζει; δεν ειχα κανει προβλεψη για τα καλωδια και θα βολευε αν αυτη η κοντρα εμπαινε λιγο πιο μεσα να τα περναω απο κει...
επισης, επειδη πλησιαζει και η ωρα του καπακιου, θα ηθελα να με ενημερωσετε για το ποσες και τι εντασης λαμπες θα ηταν καλο να βαλω κι επισης,αν γινοταν να μου δωσει καποιος ενα σχεδιο για το πως πρεπει να μπουν οι λαμπες στο καπακι, γιατι στα αλλα posts δυστυχως δεν μπορω να δω τα συνημμενα... θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως... lasal κατι ελεγες χθες για ανεμιστηρακι. τι, απο που, πως, ποσο;
|
Βαλε την πλαινη κοντρα οπου σε βολευει, δεν θα εχεις προβλημα.
Στο δικο μου ενυδρειο που εχει σχεδον ιδιες διαστασεις με το δικο σου εχω 4 λαμπες sylvania grolux 15 w η καθε μια, προσωπικα για φυτεμενο και αν θες να εχει τοσα φυτα οσα ειχε το δικο μου, που ειδες, δεν θα εβαζα λιγοτερες.
Το ανεμιστηρακι απο μαγαζια με ηλεκτρονικα οπως ο Μουτσιουλης στην Δωδεκανησσου (2-3 €), οι λαμπες απο τον Διτσιο στην Μακεδονιας (5-7€) για φωτισμο να υπολογιζεις 30-35 € να σου βγει αν πας απο Διτσιο.