Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-06, 12:59
Το avatar του χρήστη notos
notos Ο χρήστης notos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην notos
Προεπιλογή

Λοιποοοοον! Σημερα το πρωι μου εφερε ο τζαμας τα τζαμια. Καταενθουσιασμενη εγω, επιασα κατευθειαν δουλεια! Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω κολλησει τις πλευρες του ενυδρειου και το εκανα και "κοκορετσι" με τη χαρτοταινια. Η σιλικονη που χρησιμοποιησα ειναι η bayer 1200. Τα τζαμια σταθηκαν σχεδον αμεσως. Φουσκαλες δεν ειδα, αλλα δεν καταφερνα παντα να κανω ομοιομορφη τη ροη της σιλικονης με αποτελεσμα σε καποια σημεια να ξερασει τεραστια ποσοτητα και σε αλλα να ξερασει ισα ισα λιγο. Φυσικα ως γνωστη τσαπατσουλα, τα τζαμια στις ακρες εγιναν σκατα απο τη σιλικονη κι ας ειχα χρησιμοποιησει ταινιες... τι σημασια εχει εξαλλου, οταν κανω εγω δουλειες βομβαρδιζω τα παντα!! Τωρα τη Δευτερα θα βαλω και τις κοντρες. Απλα στα εσωτερικα κολληματα εχει ακομη σιλικονη. Ειναι ΟΚ τη Δευτερα να κοψω τα υπολειμματα για να κολλησω τις κοντρες; Μετα βεβαια θα πρεπει να το γεμισω και σαν πρωτη φορα που ειναι, εχω τρελλο αγχος μην σταζει. Αυτααα! Α! Το ενυδρειο (η οτι ειναι τελος παντων, μεχρι να το γεμισω δεν μπορω να μαι σιγουρη) εγινε με 5αρια τζαμια στις διαστασεις 50Χ40Χ40 και μου φαινεται πολυ μεγαλυτερο απο οσο υπολογιζα....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01275 seconds with 10 queries