Καλησπέρα σε όλους σας βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το ενυδρειάκι μου που τόσο καιρό περίμενα να τελιώσει και να βάλω τα ψαράκια μου μέσα

.
A. XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 2,10μ x 0,85μ x 0,55μ
Λίτρα: 900 ( καθαρά ) + σαμπ 300 λίτρων ( 1,20 * 0,50 * 0,50 ) με σφουγγάρι ( 7 κομματια ( 50*20 εκ. ) , βαμβακι ( 750 gr ) , πολύ ελαφροπετρα ( περιπου 100l ) , μακαρονι ( 2-3 l) και μπιλιτσες ( 1l ) .
Φίλτρο: Σαμπ με δυο αντλιες jaecobo 8000 Λ/Ω
Θερμοστάτης: -
Θερμοκρασία: 23 C ( αυτη τη στιγμή , σπάνι ξεπερνά τους 26.5 μέγιστη )
Φωτισμός : 180watt (2200 lumen ) LED οικονομίας ( 18 watt ) λευκού φωτός , Μία μπλέ LED 34 watt
και μία ροζ growlux οικονομία στα 18 watt με απόδοση 180watt (που θα μπει αύριο )
Διάρκεια φωτισμού: 5 ώρες ( Αρχίζει πρωτα με το πολύ σκοτεινο μπλε σαν ανατολη , μετα με το ροζ και τελευταιο αναβει το ασπρο με διαφορα 30λεπτου η καθε λαμπα , ενω αντιστροφα κλεινουν το βραδυ )
Υπόστρωμα: Μαυρή άμμος πυριτίου - βασάλτη ( ιδανική για φυτεμένο ) 2mm
Χρόνος λειτουργίας : 3 ημέρες με μπόλι από άλλο ενυδρείο
Παράμετροι νερού :
PH: 7.5
NH3: 0
NO2:0
NO3:10
GH: 10
KH: 11
Φυτά: Αnubias Barteri sp. , Anubias Barteri Nana sp. και Anubias Barteri petit sp.
Λίπασμα : -
Ψάρια: Α. Ο Εφράτης μου : 1 commet αρσενικό ( 6 μηνών αγορασμένο πριν 3 μήνες ) και Β. Ο Τίγρης μου : 1 subunkkin αρσενικό ( 5 μηνών αγορασμένο πριν 2 μήνες ) . Η ηλικία είναι στο περίπου καθώς θεωρητικά επειδή ήταν μικρούλια οταν τα πήρα πιστεύω οτι στους 3 μήνες τα πάνε στα pet shops
Διακοσμητικά: Drift woods
Ακολουθεί και το πρώτο βίντεο σε λίγα λεπτά ανεβαίνει