Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #450  
Παλιά 29-09-17, 10:49
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 10-11-2015
Περιοχή: Μοσχάτο
Μηνύματα: 1.520
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Naxian Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως συμφωνώ με τον Στέφανο ότι εφόσον το ενυδρείο δείχνει υγειές γιατί να μπαίνει σε υπερανάλυση; Εννοώ ότι όταν είχα το 120 φουλ φυτεμένο κλπ, ούτε αρρώστιες είχα, ούτε θανάτους, τα φυτά πηγαίνανε κορδέλα, μέσα σαλιγκαράκια αρκετά, ούτε άλγες και το σύστημα δούλευε μόνο του κατά κάποιο τρόπο, και τάιζα αρκετή ποσότητα γιατί έβλεπα ότι το σύστημα εξακολουθούσε και πήγαινε πολύ καλά.
Πολλά ενυδρεία "Δείχνουν" αλλά ΔΕΝ είναι στην πραγματικότητα και όταν αρχίσουν τα προβλήματα είναι πολύ αργά !!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Naxian Εμφάνιση μηνυμάτων
Λάμπρο δεν είπαμε ούτε τα τεστ να καταργήσει, ούτε ότι αν τα νιτρικά είναι 100φεύγα είναι οκ. Το πρώτο που του έγραψα είναι τα τσεκάρει τα τεστ του ότι λειτουργούν σωστά, ίσως να δοκιμάσει και από άλλη μάρκα. Πολλές φορές όταν ένας υπολογιστής δεν ανοίγει κοιτάμε καταρχάς να δούμε αν είναι στην πρίζα

όπως πολύ σωστά έγραψε και ο Τάκης, άντε να έχει μια απόκλιση.. όχι όμως 100+

Τώρα όσον αφορά τα νιτρικά, αν υπάρχει ενυδρείο που έχει νιτρικά 100 όπως λες τότε σίγουρα κάτι δεν θα πηγαίνει καλά και το σύστημα θα παρουσιάσει με τον τρόπο του τα προβλήματα ένα ένα. Πότε όμως θα τα παρουσιάσει ??? Όταν θα είναι πολύ αργά ???
Όλα είναι αλυσίδα, και στα συστήματα που φτιάχνουμε στα ενυδρεία όλα αυτά εντείνονται πιο γρήγορα και πιο έντονα λόγω της έλλειψης εξωτερικών παραγόντων που μπορούν να διορθώσουν καταστάσεις. Δεν είπαμε να σταματήσει να μετράει τελείως ο άνθρωπος.
Διάβασε τι έγραψες πιο πάνω και το έχω σε κόκκινο "γιατι να το υπεραναλύεις???"

Σίγουρα εσείς γνωρίζετε καλύτερα και σίγουρα όλοι προσπαθούμε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε περισσότερες σκέψεις στον Μπάμπη. Δεν είναι και λίγο να μπει στην διαδικασία να τα ξηλώσει όλα από μέσα να βγάζει να βάζει να πλένει να ξεπλένει να να να και χώρια την ταλαιπώρια που θα φάνε τα ζωντανά. Απλά να έχει αποκλίσει όλες τις άλλες πιθανότητες για να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Αυτά που του προτείναμε είναι επειδή αυτη η κατάσταση κρατάει πολύ καιρό και κάποια στιγμή θα πρέπει να βρούμε τοι φταίει για να το διορθώσουμε.
Δεν μπορεί να παραμένει με 100+ Νιτρικά και να λέμε ότι είναι ΟΚ γιατί ΔΕΝ έιναι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01646 seconds with 10 queries