Μεσα :smt023
|
παρών! (να δωσω ημι-αναπαυση??)
|
εγω απουσιάζω
δηλώνω απούσα... επ' αόριστον |
Παράθεση:
Τι παει να πει αυτο? |
Παράθεση:
:confused::confused::confused: Σόρρυ Ηλία που δεν παραβρέθηκα δουλεια γαρ... :smt102 Την επόμενη φορά να προτείνει η Ειρήνη μαγαζί ,φέρνει γούρι... :smt035 |
παει να πει οτι μετακομισα και δεν μενω πια στα χανια.... οποτε...
|
ε! που μενεις ? που εισαι ? τι κανεις ? και σε μας δεν λες τιποτα ?:D
|
Βλέπω οτι μειώνεται και πάει το γυναικείο φύλλο στην παρέα.Τι γίνεται ρε παιδιά??????? ...Βάζετε και το μέρος συνάντησης τελευταία στιγμή ...Εγώ κοίταξα την Πέμπτη το βράδυ και δεν είδα γραμμένο τίποτα οπότε λέω μάλλον δεν έχει κανονιστεί κάτι.Τέλος πάντων μπορεί να συναντηθούμε την άλλη φορά.Καλά να περνάτε όλοι.!!!!!!!!
|
Ποιος ειναι μεσα για την Παρασκευή ?
|
meta apo poly kairo an kanonisete arxomai kai egw! :p :p :p
|
εγω παντως ειμαι μεσα!(αν δεν ερθω σας δινω το ελευθερο να με βρισετε....εχω ηδη 2 απουσίες!)
|
Mέσα κ εγώ!
Φέρτε κ κανένα κλάδεμα! |
το αυτο αλλα απο κανένα φυτό που να μην θελει φύτεμα ή να μην τραβάει απο τις ρίζες, γιατι φυτεμενο γιοκ!
|
Aσωτο ?
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:smt041:smt041Μπρρράβο Άκη. Μέσα κι εγώ. Πείτε που και ώρα :cool: |
Ασωτο κατα τις 21:00 ?
Λεωνιδα ? |
Μεσα και γω, ομως μαλλον θα καθυστερησω λιγο...
|
καλα να περασετε παιδια!
|
Για οσους δεν καταφεραν να δυστηχως παρευρεθρεθουν :smt088 να πω οτι περασαμε πολυ ωραια και οι "τελευταιοι" φυγαμε κατα τις 2...... :smt015 :-)))
θα το επαναλαβουμε! :p |
...βάλτε και καμιά φωτό ωρε!!!
|
Δεν το σκεφτηκαμε.......
|
Στην επόμενη τότε!!! :)
|
κανενα τζερτζελο θα κανουμε καμια βραδια η θα το αφησουμε ετσι?
για να μαζευομαστε! |
Για σήμερα Παρασκευή είναι κανείς μέσα ή την κάνατε όλοι για αλλού λόγω τριημέρου; :D:cool::smt033
|
παραμονη της Παναγιας εγω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος, αν και ετσι θα ισχυει με το πληθος υποθετω.....
|
Παράθεση:
Τελικά όλα τα πρόλαβες... :D:D |
μανωλιο, θα σου πω τι ακολουθησε...
μετα το καφεδακι, ακολουθησε γιορτη κρεατοτουρτας στα μεσκλα ως τις 1, savvy ως τις 3, βαρελαδικο ως τις 6 και σουβλακing ως τις 6.30. 7 ειπα να παω για υπνο μιας και ειχε πλεον ξημερωσει και ως γνωστον εγω ειμαι της νυχτας και οχι της μερας :p |
Θα οργανώσουμε καμία συνάντηση? Εγώ για Παρασκευή είμαι μέσα!!!!
|
γιατι δεν γραφετε στο σχετικό υπόμνημα ???:smt065
|
το κανουμε για να σε φρικαρουμε!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board