Δεν βλέπω κίνηση για την Κυριακή 12/12. Ολόκληρος στρατηγός θα μας κάνει την τιμή!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αρχηγέ πού είσαι, θα πάρεις παρουσίες; |
Παράθεση:
Θα γινει μαχη για τα ξυλα! |
Ρουμπίνι φόρτωσέ τα σε μια καρότσα και φέρτα την Κυριακή στο les amis αν θέλεις να ξεπουλήσεις με την μία.:D
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas |
εγω θα ειμαι δουλεια :(
|
Μία φορά είπα και εγώ να συνδυάσω το τερπνόν (συνάντηση στο les amis) μετά του ωφελίμου (παιδικό πάρτυ που θα πάει η κόρη μου απέναντι στο bowlling) και την ταμπέλα μου τη βάλανε :confused::confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εγώ θα είμαι εκεί κλασικά. ;)
|
Παράθεση:
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo (cattapas) |
Παράθεση:
12 παρα θα ειμαι εκει |
Λογικά και εγώ εκεί θα είμαι
|
ΠαλιοΚωστα ποιος έφερε τα καταπα καιεστριψε το πρωτο;
ΕΕΕΕ; :D:D:D:D Αληθεια ο ζίπος έκανε; Τον Γιώργο(προκρουστη) τον θυμάμαι τον Δημήτρη ομως όχι. Εκτος κ αν ήμουν υπο την επίρεια...:smt033 |
Και εγώ μέσα
|
Παράθεση:
|
Αμα πας για φαϊ στις 2 η ώρα αυτά παθαίνεις....
Δεν ξέρεις τι γίνεται!!! |
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas tsoum(cattapas) giannisaek Εντάξει τώρα Γιώργο?? Αν δεν έρθεις θα τον χάσεις όμως τον τίτλο.:D |
χεχεχε! Ε οτι δεν θα έρθω είναι σίγουρο. Γράφουμε πρόοδο σε κάτι Μαθηματικά. Θα είμαι όμως την άλλη Κυριακή!
|
:D
Εγώ θα 'μαι. Και tsoum την άλλη βδομάδα περιμένουμε και χλωρίδα και απο άλλες ηπείρους, έτσι..; :p (για ενυδρειακή χρήση πάντα... :smt083) τι γεύση να χει η μος λέτε... |
Τοκ-τοκ.Γεια σας,είμαστε από τη δίωξη. :D
|
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas giannisaek Prokroustis(cattapas) |
Θα είμαι κι εγώ:)
|
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas giannisaek Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan Τι έγινε, κρυώσατε πουλάκια μου?? Ελάτε βρε, θα κανονίσω να καθήσουμε μέσα, δίπλα στο τζάκι.:D Χρήστο είσαι καλά?? Σάββατο και δεν δήλωσες συμμετοχή?? Ανησυχώ. Αν θέλει κανείς μικρά μηλοσαλίγκαρα ή μεγάλα πίστια, πείτε μου να φέρω. |
Κώστα τρία μηλοσαλίγκαρα θέλω εγώ.
|
+2!!!! po-pay & olive oil!!!!
|
bokosta τα μηλοσαλιγκαρα τρωγονται?? Ειναι μεγαλα??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τώρα που θα κάτσουμε και μέσα??? Μια ανάσα από το μπάρ....και με φόντο τον Σταύρο...;). Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) Ε όχι και να μη γεμίσουμε όλο το παταράκι στο lew amis....παρουσία στρατηγού...:D:D:D |
Aληθεια αν κατσουμε μεσα παιζει να ειναι λιγο *ελαστικοι* με το θεμα καπνισμα η οι μισοι (αν οχι τα 3/4:D) θα ειμαστε εξω με τους καφεδες στο χερι?:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board