αφου μας δεχεστε υπολογιστε εμενα κ τον tdinosauros απο τα γιαννενα.
|
Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία με τον εναλλακτικό πάροχο της ΔΕΗ, όπου πέρα από το επαγγελματικό τιμολόγιο έχει ΚΑΙ στο οικιακό τιμολόγιο μια έκπτωση από 5 έως και 48 ευρώ (οι τιμές έχουν υπολογιστεί σε σχέση με τις τιμές της ΔΕΗ ώς 31/12/2010), ας μου πει να φέρω έντυπο υλικό αύριο στη συνάντηση ή ας μου στείλει πμ.
Η έκπτωση αφορά, την αξία του ρεύματος και μόνο... οι υπόλοιπες χρεώσεις για ΕΡΤ, δημοτικά τέλη κλπ κλπ ισχύουν κανονικα. |
ερχετε κανενα λεωφορίο εκει περα ρε παιδιά??:p
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ξέρεις πόσες αμέτρητες ώρες τσάκιζε παΐδια και κοψίδια σε Σολομονίδιδες και Κληματαριές??? Ξέρεις τι ατελείωτους αγώνες έδωσε με ''σαρδένια,ποδαράκια και νταμάρια'' σε Τσαρουχάδες και Μπαλίδες??? Ξέρεις ότι ''χτένιζε τα κανταΐφια'',πρίν τα τσακίσει,ότι ''ξάπλωνε στα καναπεδάκια''πρίν τα εξαφανίσει,ότι ''ξεσκόνιζε τους κουραμπιέδες''πρίν τους κατατροπώσει,ότι ''σκαρφάλωνε στούς κορμούς'' πρίν τους μασουλίξει,ότι ''ζητούσε χαρτζιλίκι απ'τους μπαμπάδες'' πριν τους καταβροχθήσει και ότι έκανε ''καμάκι στις αφρικάνες'' πριν τις καταπιεί ολόκληρες....και όλα αυτά στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης??? Ξέρεις τι αμέτρητες ''μάχες'' έδινε στην τουαλέτα του σπιτιού του μετά από όλα τα παραπάνω??? Ξέρεις ότι είναι το ''ίνδαλμα'' του tsoum??? Ρισπέκτ...πλιζ...:D:D:D. |
παιδια θελω Pogostemon οποιος εχει και μπορει εγω εκει θα ειμαι :)
|
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):p:D Kotsos po-pay και fofaki Kotsos έρχεται μέχρι το Carrefour αστικό, αλλά δεν ξέρω ποιό, το 3 (Φοίνικας) θα σε αφήσει λίγο πιο έξω, καμιά 300 μέτρα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Που θα κατεβω?? |
καλα θα μαζευτουμε παλι 30+ατομα ειμαστε τρελοι!!!!!!
Υ.Γ. κωστα κανονισε να κλεισεις ολη την καφετερια!!!!!! |
+ po-pay και fofaki μεσα!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Λογικά η στάση θα λέγεται "Εμπορικό κέντρο Μακεδονία", ή Carrefour ή Εφορία Καλαμαριάς, είναι απέναντι από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ. Το Εμπορικό κέντρο Μακεδονία θα το δεις στα αριστερά σου, ρώτα και τον οδηγό. Από πού έρχεσαι, να σε πάρει κάποιος όπως λέει κι ο Κλεό??? |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Αυτό με το 3 είναι σίγουρο?? γιατι ο κύριος οασθ μου προτείνει το 39...:smt120 |
Εχει και το 3 σε παρενθεση..:D
Θα τα πουμε αυριο λογικά..:p |
Παράθεση:
Όποιος θέλει ένα χαρεμάκι ξιφοφόρους, μου λέει να τους φέρω αύριο, ο Maikl δεν θα έρθει τελικά. Aκυρο, θα έρθει να τους πάρει τελικά. |
Ποιος θέλει γκάπυ να τον φέρω;
Help έχω μπόλικα και πρέπει να τα δώσω, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει. |
συναντηση
Παιδια και εγω ειμαι μεσα, θα φερω και 2 φιλους
|
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin: Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl Καλά, περάσαμε τους 35 και πάμε για 40.:smt041 |
Παράθεση:
|
Ας παρει και κανενας ενηλικα guppy .....
|
Παράθεση:
|
εμεις θα ερθουμε απο τον περιφεριακο,στο φαναρι θα κανουμε αριστερα για ΙΚΕΑ η δεξια για καλαμαρια;(πως το λενε το καφε;)
|
Παράθεση:
|
Καλά να περάσετε!!! :)
άσχετο αλλά ... πότε υπολογίζεται να κοπεί η πίτα??? |
ο.κ;)
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν εχεις ακόμη εκείνη την παραγωγή από κιχλιδάκια φέρε 2-3 θέλω να τα χαρίσω σε νιάτοκιχλιδά. Οσο για γκάμπυ και έντλερ θα φέρω και εγώ...όχι πολλά καμιά 200αριά.;). Και όποιος φίλος έχει engeria desna θέλω (εξαιρείται ο tsoum).:cool:. Po-pay τα labido και τα αγγελόψαρα.:p Ποσειδώνα τους σπαθοφόρους.:cool: Bokosta ότι ''έχεις και δεν έχεις''....την είδα tsoum....:smt082:smt082:smt082 Απουσιολόγε (ψηλέ εσένα λέω) βάλε στη λίστα τους ''μαλωμένους'' με τους Η/Υ...xb307,mcxatz,mikesym, το νιάτο tageo + 1 φίλο του(ίσως γραφτεί και απόψε),άλλον ένα νέοκιχλιδά που θα έρθει να υιοθετήσει τα μωρά του po-pay, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ''σκάσει μύτη'' και ο xαραμάαδας-junior.;). Oχι τίποτα αλλά μην είμαστε μόνοι μας αύριο στο les amis.:D:D:D. |
...ρε σεις δε φερνετε και καμια πιτα να κοψουμε???:smt120
|
Παράθεση:
Εσύ φιρί φιρί το πάς να φάω την παντόφλα Κυριακάτικα |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι
red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin: Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Τώρα αγγίζουμε και τους 45.:smt041 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μη ξεγελαστείς και πάρεις του Χαραμάδα (θα τα δεις θα είναι μέσα σε μπουκάλι), :D να πάρεις τα δικά μου. :smt041 Ψαρομούριδες που μαζευτήκατε και πολλοί :rolleyes: μετά τον καφέ αύριο θα έχει και γλυκό. :p |
Θα 'ρθει και ο Βασίλης. ;)
|
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε.....:):):):):) πο-ποπ αυτο δεν γινοταν ουτε με τα αμαξια....οτ:)αν μαζευομασταν.... 45 !!!!!!! τρελο νουμερο..........:smt120 |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
xexexex καλα λες....:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120: smt120:smt120 σκετη τρελααααααααααα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board