1. dimitris21
2. sotiris7 3. golf4470 4. ........... |
Παράθεση:
- + 1 ωρα πανω κατω πιστευω μπορει να αλλαχθει!! σχολας βραδυ λογικα εεε? :confused: |
Μεσα και εγω αλλα δεν το κοιταμαι για αλλου;Οχι οτι εχω προβλημα,αλλα ειναι μακρια.Καμια Ηλιουπολη δεν ψηνεστε;
|
Παράθεση:
|
η αλήθεια είναι ότι "όπου και όποτε" και να γίνει συνάντηση για κάποιους θα είναι άβολα να έρθουν
|
Παράθεση:
Φιλε μου αν δεις στο προφιλ μου πανω δεξια,μενω Μεγαρα....Απλα προτεινα την Ηλιουπολη επειδη εχει αρκετες καφετεριες.Οπου και να κανονιστει το 20 ευρω για μενα θα φυγει στο νερο για βενζινες,διοδια κτλ........;) ------------------------- 1. dimitris21 2. sotiris7 3. golf4470 4. Γιαννης Μ5 |
Παράθεση:
anyway....... |
1. dimitris21
2. sotiris7 3. golf4470 4. Γιαννης Μ 5. Giorgos Αντε να μαζευομαστε... για να κανονισω να κλεισουμε ολοκληρο τον χωρο του flocafe! :D |
Παράθεση:
|
1. dimitris21
2. sotiris7 3. golf4470 4. Γιαννης Μ 5. Giorgos 6. vaspiou |
Τον χωρο τον κραταω απο τωρα....ετσι...για να εχουμε άπλα....!!!!! :-)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
1. dimitris21 2. sotiris7 3. golf4470 4. Γιαννης Μ 5. Giorgos 6. eimaste aR21rwstoi 7. vaspiou |
+ Μίχας, Κατσούρη, και υιός...:D
|
να κανω μια ερωτηση???
γιατι πρεπει να τρεχουμε για καφε στην κηφισσια και οχι καπου πιο κεντρικα??? |
Μια χαρά είναι και εκεί......... Αττική - Εθνική και τσουπ στο μαγαζί..... :D
|
ναι ρε σωτηρη ενα τσιγαρο δρομος..
πειτε τωρα οτι σας αρεσει το σερβις εκει και αφηστε αυτα:D |
Εσύ ρε τι τρώγεσαι με τα ρούχα σου;;;;;; Αφού δίπλα είσαι.... ΟΑΚΑ - Κηφισιά, πόση ώρα να κάνεις;;;;;;;;; :D :D :D
|
Παράθεση:
|
Καλά, κοίτα τώρα μια γκολάρα που έβαλε ο τύπος, και οινειρέψου πως το έβαλε η ΑΕΚ καθώς ο τυπάς φοράει κίτρινα.......... :D :D :D
http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/...article/39302/ |
Παράθεση:
|
Χαχαχαχαχαχαχα................. Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ............ :D :D :D
|
η άλλη επιλογή είναι Βάρκιζα... τι λέτε? :D
όσο για το service είναι πραγματικά super!!!! ακούς Θέμη... θέλουμε το ίδιο service, διαφορετικά θα μετακομίσουμε :D:D:D |
Η αλήθεια να λέγεται.............. παράπονο για το service, ΟΥΔΕΝ........ :rolleyes:
|
Παράθεση:
|
κανενα κλαδεματακι θα φερουμε???
αν θελετε σαλιγγαρια λαθρεπιβατες εχω να σας φερω δυο τρια κιλα:D και ενα φυτο που δεν μου πιανει γιατι το ξυλωνει το μηλοσαλιγκαρο |
Παράθεση:
Αφού θα είναι ο Χριστόφορος η Αλεξάνδρα και ο Γιάνναρος μέσα και εγώ μετά τις συζύγου μου :) |
Παράθεση:
Μητσε καλα ειναι και στην Κηφισια τελικα.Ασε που καπνιζουμε κιολας.Μεγαλο ατου.Zητω τα Flocafe.:D:D:D |
1. dimitris21
2. sotiris7 3. golf4470 4. Γιαννης Μ 5. Giorgos 6. eimaste aR21rwstoi 7. vaspiou 8-10. Μίχας, Κατσούρη, και υιός 11. 12. VipeR + σύζυγος |
κανεις για κανενα κλαδεματακι??
κανενα μηλοσαλιγκαρο??? |
Ναι, πράγματι............ όποιος έχει καθόλου πίστια και μπορεί να φέρει, θα τον ευγνωμονούσα......... :D :D :D
|
Παράθεση:
Εάν θέλεις έχω να σου δώσω . |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εχουμε κανενα νεο για την συναντηση του Σαββατου?
|
τι νέα περιμένεις δλδ?
θα συναντηθούμε θα τα πούμε θα πιούμε και το καφεδάκι μας και θα ανανεώσουμε για την επόμενη φορά :) |
Παράθεση:
|
Πρεπει να εχω λιγη εγω Σωτηρη pistia κ limnovium. Αν ειναι θα σου φερω.
|
Παράθεση:
|
βαλτε και το αισθημα μαζι με εμενα παρακαλω
|
να ενημερωσω κυριοι οτι εγω τελικα δεν θα μπορεσω. -1
:( |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board