Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

Κλεόβουλος 20-12-10 09:40

Χάρη,πάμπερς ξέρεις ν' αλλάζεις? έχουμε κάτι μωράκια στην παρέα :D:D

drbig 20-12-10 09:45

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 524643)
Χάρη,πάμπερς ξέρεις ν' αλλάζεις? έχουμε κάτι μωράκια στην παρέα :D:D

Καλά ρε Κλεόβουλε, 3τεκνος είμαι, λες να μην ξέρω??? :D
Ήδη έχω συμμετοχές!

Χαραμάδας 20-12-10 09:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 524638)
Ρε, κόψτε τα ληγμένα!!! :D:D:D
Επισης:
Αυτη την εβδομάδα οι συναντήσεις θα συνεχιστούν σπίτι μου καθημερινά 18:00 με 21:00 Πολλοί καφέδες, τσαι, σοκολάτα, φρουτόκρεμα, φρικασέ φαριν λακτε και κρεμμυδια στο ρεντέ, μπισκοτόκρεμα, κουλουράκια, γαλατάκι, κτλ. Φιλικές τιμές, ευχάριστη ατμόσφαιρα! :D:D:D

Μπά μπά τι έγινε Χαρούλη χώρισες???....welcome to the club....:D:D:D:D.
Mην το πάρεις κατάκαρδα....πιστεύω θα γυρίσει.Αλλά φταίς και εσύ βρε Χάρη...έχεις 10 ενυδρεία και μόνο στο ένα δισκάκια....πως να μην χωρίσεις???...:D:D:D.
Αny way εμείς είμαστε μαζί σου και άν το ''φρικασέ φαρίν λακτέ'' που αναφέρεις είναι με μαρούλι και όχι με σπανάκι θα έρθουμε περισσότερο απο ''μία'' φορές.

kingrim 20-12-10 11:31

ολα καλα παιδια αλλα εγω το βρηκα τραγικο το γεγονος οτι ηρθα με το μωρο και λεω στον σερβιτορο υπαρχει καποιος χωρος για μη καπνιστες (με σκοπο να κατσει η γυναικα το μωρο και εγω να ερχομαι και απο εκει) και μου λεει δεν υπαρχει πουθενα.
οκ μπορω να σεβαστω τους καπνιστες να εχουν τον χωρο τους αλλα δεν πρεπει να υπαρχει εστω και ενας χωρος για τους αλλους??? εκει μεσα ηταν τεκες χθες....

αν ειμασταν εξω θα ηταν σουπερ

drbig 20-12-10 11:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 524688)
ολα καλα παιδια αλλα εγω το βρηκα τραγικο το γεγονος οτι ηρθα με το μωρο και λεω στον σερβιτορο υπαρχει καποιος χωρος για μη καπνιστες (με σκοπο να κατσει η γυναικα το μωρο και εγω να ερχομαι και απο εκει) και μου λεει δεν υπαρχει πουθενα.
οκ μπορω να σεβαστω τους καπνιστες να εχουν τον χωρο τους αλλα δεν πρεπει να υπαρχει εστω και ενας χωρος για τους αλλους??? εκει μεσα ηταν τεκες χθες....

Γι αυτό θα έρθεις σπίτι μου, γιατί έχουμε χώρο για μη καπνιστές!

Επίσης, μετά απο πολλά παρακάλια, και αφου ΟΛΟΙ απαξιώσατε να έρθετε να κλαδέψετε τα κοκκινάκια μου, τα κλάδεψα στην μέση απο κάτω και ολα τα κάτω μισά πετάχτηκαν και φυτεύτηκαν οι κορυφές.... μισο ενυδρέιο κλαδέμματα κόκκινα πήγαν στην σακούλα,.... Τι να πω, πολύ large είστε ! :D
-------------------------
Χρηστάρα σε περιμένω, ναι??? :D

stavrakisFR 20-12-10 13:12

καλημερα και απο μενα, δυστηχως δεν μπορεσα να κατεβω χθες στην σαλονικα, αλλα θα ερθω σημερα και για καμια βδομαδουλα....
πιστευω να βρεθω και εγω σε καμια μαζωξη....
γιατι βλεπω πολυ χαβαλε και πολλες ανταλαγες....
σε φυτακια.....
μεσα στην βδομαδα θα εχεις καποιος κανα κλαδεματακι και για μενα??
θα βρησκομαι στον λαγκαδα.....

red rubin 20-12-10 14:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 524689)
Γι αυτό θα έρθεις σπίτι μου, γιατί έχουμε χώρο για μη καπνιστές!

Επίσης, μετά απο πολλά παρακάλια, και αφου ΟΛΟΙ απαξιώσατε να έρθετε να κλαδέψετε τα κοκκινάκια μου, τα κλάδεψα στην μέση απο κάτω και ολα τα κάτω μισά πετάχτηκαν και φυτεύτηκαν οι κορυφές.... μισο ενυδρέιο κλαδέμματα κόκκινα πήγαν στην σακούλα,.... Τι να πω, πολύ large είστε ! :D
-------------------------
Χρηστάρα σε περιμένω, ναι??? :D

Χρησταρα να πας εεεε!!! Μην ξεχασεις.....

drbig 20-12-10 15:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 524758)
Χρησταρα να πας εεεε!!! Μην ξεχασεις.....

Γιατί εσύ δεν θα έρθεις? :D Σκουληκοφωλιάαααααα

red rubin 20-12-10 15:32

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 524797)
Γιατί εσύ δεν θα έρθεις? :D Σκουληκοφωλιάαααααα

Με καλεσες???:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
Μετα το dvd και το quicko θα περασω!

nikosm1 20-12-10 15:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 524688)

Καλό θα ήταν μέσα στον γενικό χαβαλέ να μήν αποκλείουμε συγχομπίστες Και κυρίως το θέμα του καπνίσματος είναι σοβαρό, γιατί δεν είναι όλοι καπνιστές.

drbig 20-12-10 15:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 524816)
Με καλεσες???:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
Μετα το dvd και το quicko θα περασω!

Εσυ αγόρι μου έχεις ανοιχτή προσκληση!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 (Μήνυμα 524819)
Καλό θα ήταν μέσα στον γενικό χαβαλέ να μήν αποκλείουμε συγχομπίστες Και κυρίως το θέμα του καπνίσματος είναι σοβαρό, γιατί δεν είναι όλοι καπνιστές.

Νίκο έχεις απόλυτο δικιο, εγω οταν είχα ερθει οικογενειακώς κάθησα μεσα με την οικογένεια μου, που ήταν non-smoking και βγηκα κανα 2 φορες έξω με τους άλλους...

bokostas 20-12-10 15:40

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από nikosm1 (Μήνυμα 524819)

Γιάννη και Νίκο έχετε δίκιο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε??
Εγώ, εκτός από το να κλείνουμε κάθε Κυριακή τον χώρο που είναι προς το bowling και ίσως είναι κάπως καλύτερα, δεν βλέπω άλλη λύση.

giannisaek 20-12-10 16:42

Παιδιά έχει δίκιο ο Γιάννης μέσα ο χώρος ήταν τεκές. καλύτερα να κλείνεις χώρο έξω όπως είπες Κώστα προς το bowling :smt041:smt041:smt041

kingrim 20-12-10 21:23

εγω ηρθα με την λογικη να κατσω με το μωρο στην γωνια προς το cinema που εχει τζαμαρια δεξια και πισω και θα ελεγα στον σερβιτορο να κατεβασει και το ενα ναιλον για να ειναι το μωρο οκ. Η παρατηρηση ειναι προς το καταστημα γιατι οκ να μην εφαρμοζεις τον νομο μην πας ομως στην αλλη ακρη κρατα εναν χωρο δεν θα παθεις τπτ

bokostas 21-12-10 00:13

Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο, θυμίζω λοιπόν μια κουβέντα που είχαμε για την απαγόρευση του τσιγάρου, σ' αυτό το thread, τον Σεπτέμβριο, μόλις πριν 3 μήνες:

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από akiriazides (Μήνυμα 478619)
ο νομος για το καπνισμα λεει οτι το τσιγαρο μετα την 1 σεπτεμβρη απαγορευτε στους κλειστους δημοσιους χωρους ,
"κλειστος" θεωρειται και το προκηπιο το οποιο ειναι κλειστο με περγκολες και ζελατινες !!!
για να ειναι "ανοικτο" το προκηπιο θα πρεπει να ειναι διαμπερες δηλαδη απο δυο μεριες ανοικτο !!!
απο 1 οκτωβρη θα πεφτουν και τα προστιμα τα οποια αυτην την στιγμη ειναι μονο υποδειξεις!

τελος παιδια το τσιγαρο στους ζεστους χωρους των μαγαζιων , μονο κατω απο τα μανιταρια και με τον βορια να δυναμωνει την φλογα του τσιγαρου!

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 478919)
....Αντώνη μη βιάζεσαι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, ούτε θα είναι ο πρώτος νόμος που μπορεί να ατονήσει και να μην εφαρμοστεί ποτέ.
Μην παρασύρεστε από τις τηλεόρασεις, γιατί πολλοί μαγαζάτορες θα χτυπήσουν τα κεφάλια τους αν αποφασίσουν να φανούν αυστηροί, ή
αν τρομάξουν στην απειλή των προστίμων και δουν τον τζίρο τους να πέφτει 50 και 60% και τα μαγαζιά τους άδεια.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 478933)
...Ο τζίρος θα πέσει λόγω κρίσης και όχι λόγω τσιγάρου!
Πρόστιμα να πέφτουν! Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΤΟΝΙΣΕΙ!!!
Εάν εμείς είμαστε τόσο ψαρόμυαλοι και συνεχίζουμε, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
....

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 479048)
Αν ήθελαν να μας προστατέψουν, απλά θα απαγόρευαν την πώληση τσιγάρων, όπως κάνουν με τα ναρκωτικά.
Αλλά δεν θέλουν, για να μην χάσουν τους φόρους που φτάνουν στο 80% της τιμής του πακέτου, πού βλέπεις τις καλές προθέσεις τους?
...αλλά τότε γιατί δεν επιτρέπουν σε όποιον μαγαζάτορα θέλει να κάνει το μαγαζί του "καπνιζόντων", να το δηλώνει
με εμφανή σήμανση στην πόρτα και να μπορεί ο μη καπνιστής να επιλέξει να μην αναπνέει τον καπνό μου, πηγαίνοντας στο διπλανό μαγαζί?

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από aquaman (Μήνυμα 479023)
...Και - αν και ίσως ακούγεται "αιρετικό" στο συγκεκριμένο thread - θα προτιμούσα χωρίς καπνό, γιατί αν όντως βρεθεί μέρος το οποίο θα "επιτρέπει"
το κάπνισμα, δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται μέσα. Με όλο το σεβασμό στους καπνιστές της παρέας...

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 479044)
Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσει κάποιο μαγαζί χώρο να καπνίζετε.
Ξέρετε υπάρχει το καρφωτικό τετραψήφιο νούμερο και ο κάθε μη καπνιστής μπορεί να το καταγγείλει,
και ο κάθε καταστηματάρχης δεν θα ρισκάρει να σας το επιτρέψει, οπότε ξεχάστετο. ......

Δεν τα έβαλα όλα αυτά για να ευλογήσω τα γένια μου για την επαλήθευση της πρόβλεψης που είχα κάνει, αλλά για να δείξω πόσο σημαντικό είναι το timing.
Μια σωστή απόφαση, έγινε νόμος στην πιο δυσμενή οικονομική συγκυρία και με μια αψυχολόγητη και κοντόφθαλμη αυστηρότητα, με μια γελοία απολυτότητα,
που απαγόρευε το κάπνισμα παντού και πάντα χωρίς την παραμικρή εξαίρεση ή πρόβλεψη για το 40-50% των Ελλήνων που καπνίζουν αρειμανίως.
Και το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο και προβλέψιμο και φτάσαμε στο άλλο άκρο, δηλαδή να χαθούν και οι χώροι για τους μη καπνιστές που ήδη υπήρχαν.
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

kalaxan 21-12-10 00:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 525058)
Και το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο και προβλέψιμο και φτάσαμε στο άλλο άκρο, δηλαδή να χαθούν και οι χώροι για τους μη καπνιστές που ήδη υπήρχαν.
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό που λες καθώς από την εμπειρία μου, ότι ίσχυε και πριν στα περισσότερα μαγαζιά συνεχίζει να ισχύει. και τώρα.
Σε διάφορα λοιπόν μαγαζιά ο καταστηματάρχης προφανώς για να είναι όσο μπορεί εντάξει με τους πελάτες του έχει διαχωρίσει από μόνος του ένα χώρο καπνίζοντες και ένα χώρο μη καπνίζοντες..

Όσο για τον αν έχει ατονήσει ο νόμος, νομίζω οτι όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε οτι λιγο πριν τις Δημοτικές εκλογές (που ξεκίνησε η βεβαίωση προστίμων) δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμοστεί σωστά.
Απο εδώ και πέρα όμως πολύ πιθανόν να αλλαξουν τα πράγματα.

bokostas 21-12-10 00:46

Κώστα δεν θέλω να αμφισβητήσω τις προβλέψεις σου, άλλωστε είσαι ο πιο αρμόδιος επί του θέματος :D, αλλά βλέπεις σήμερα ν' ασχολείται κανείς??
Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και σε 3 μήνες από τώρα, οπότε το ξανασυζητάμε, αλλά μακάρι να βγεις αληθινός και να υπάρχουν έστω χωριστοί χώροι.

kalaxan 21-12-10 00:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 525078)
Κώστα δεν θέλω να αμφισβητήσω τις προβλέψεις σου, άλλωστε είσαι ο πιο αρμόδιος επί του θέματος :D, αλλά βλέπεις σήμερα ν' ασχολείται κανείς??
Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και σε 3 μήνες από τώρα, οπότε το ξανασυζητάμε, αλλά μακάρι να βγεις αληθινός και να υπάρχουν έστω χωριστοί χώροι.

To πιο δημοκρατικο/δικαιο/σωστο και για μενα ειναι να υπαρχουν ξεχωριστοι χωροι, οσο γινεται αυτό στις καφετέρειες ταβέρνες και φυσικά στις Δημόσιες υπηρησίες να να απαγορευτεί καθολικά.

Στην Περαία έχουν ρίξει πρόστιμο για κάπνισμα σε κατάστημα της περιοχής. Απο καταγγελία.
Στο δήμο θεσσαλονίκης γνωρίζω οτι έχουν ρίξει πολλά και συνεχίζουν και ρίχνουν επειδή έχουν αυτές τις εντολές..

Η Δημοτική αστυνομία όμως στο σύνολο της δεν τη θέλει αυτήν την οποία αρμοδιότητα η οποία έχει καθοριστεί από διαφορετικό υπουργείο και δεν αναγράφεται στον 3731/2008 (αρμοδιότητες Δημοτικής αστυνομίας).
Επίσης και οι επιθεωρητές Υγείας έχουν αυτήν την αρμοδιότητα και από ότι γνωρίζω βγαίνουν καμια φορά για έλεγχο

Τέλος στην Καλαμαριά και στην Πυλαία που ανήκει το les amis που μας ενδιαφέρει συγκεκριμένα, δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς για έλεγχο.(χωρις όμως να αποκλειω τιποτα)*.
*Αν γίνει καταγγελία οφείλουν να έρθουν

tsoum 21-12-10 02:50

Ασχετο: Επιβάλλεται και στον καπνιστή πρόστιμο;

Alex_Salonica 21-12-10 07:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 525114)

Ναι, 50 με 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά

georgis4 21-12-10 10:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 525114)

€50 στον εγκληματια καπνιστη και €500 στο αρχηγο της γιαφκας(ιδιοκτητη) :D

Χαραμάδας 22-12-10 08:48

Γιορτινή ψαροσυνάντηση

Χαιρετώ την πολυπληθέστατη παρέα των ψαρομούριδων που εδώ και 3-4 μήνες δίνει ακατάπαυστα το παρόν και ''ξεχιλίζει το les amis'' κάθε Κυριακή.:p:p:p.
Αυτήν την Κυριακή όμως λόγο Χριστουγέννων (όπως και την επόμενη-λόγο πρωτοχρονιάς) δεν θα γίνει η συνάντησή μας,οπότε νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για την πρώτη ''μεσοβδόμαδη'' συνάντηση...:D:D:D.
Προτείνω λοιπόν για την Δευτέρα ή την Τετάρτη το απόγευμα 20:00++ να βρεθούμε...και περιμένω συμμετοχές για να κλείσουμε χώρο...και να μη ''σαρδελοποιηθούμε'' ελέω ''γεροντικής άνοιας'' του Βokosta-sun...:D.

Κλεόβουλος 22-12-10 08:59

Χαραμαδούλη 8 το βράδυ στο Les Amis θα ξενερώσουμε.
Δεν αλλάζεις την πρόταση για συνάντηση στο ουζερί του Αντώνη?
(ακόμα δεν συνήλθαμε απο την Κυριακή που είμασταν σαν τους δίσκους σου:smt044:smt044)

Χαραμάδας 22-12-10 09:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 525581)
Χαραμαδούλη 8 το βράδυ στο Les Amis θα ξενερώσουμε.
Δεν αλλάζεις την πρόταση για συνάντηση στο ουζερί του Αντώνη?
(ακόμα δεν συνήλθαμε απο την Κυριακή που είμασταν σαν τους δίσκους σου:smt044:smt044)

Σωστό και αυτό...και επειδή είμαστε είμαστε ''ξακουστοί'' για την ευελιξία μας...

Δευτέρα καφέ στο les amis 20:00
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
........

Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
.........

Κλεόβουλος 22-12-10 09:41

Είσαι άπαιχτος :)

posidwnas 22-12-10 09:55

Δευτέρα καφέ στο les amis 20:00
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
posidwnas

Για Τετάρτη λίγο δύσκολο

drbig 22-12-10 09:57

20:00 δεν γίνεται, ακομη ειναι τα μαγαζια ανοιχτα , λόγω εορτών, και κάποιοι δουλέυουν...
Κοιτα να αλλάξεις την ώρα...

posidwnas 22-12-10 10:05

Εσύ έλα αργότερα, έτσι και αλλιώς πριν την μία δεν πρόκειται να φύγουμε

nikosm1 22-12-10 10:08

Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος
Xαραμαδας
red rubin
xb307
bokostas
nikosm1

georgis4 22-12-10 11:34

Υποψιν οτι μεσοβδομαδα και τετοια ωρα ΔΕΝ θα βρειτε το les amis αδειο οπως τις κυριακες το πρωι ;)
Δυστηχως μεχρι τις 9 ειναι το οραριο οποτε.........θα το παλεψω:D

tsoum 22-12-10 15:15

Χου ιζ Αντώνης; Που είναι το μαγαζί ετουτο;

Δευτέρα μαλλον μπορώ εφόσον δεν φύγουμε.

Κλεόβουλος 22-12-10 18:07

Ταβέρνα ο Μαχαραγιάς
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....%D3#post423738
17ης Νοέμβρη 53 Κωνσταντινουπολίτκα
(είναι η προέκταση της Λαμπράκη)

tsoum 22-12-10 18:55

Δεν μπορώ να το βρώ στο google maps...:smt120

lion 23-12-10 09:08

εδώ εἰναι ;;;;;;;;;;;;

Χαραμάδας 23-12-10 09:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 525838)
Δεν μπορώ να το βρώ στο google maps...:smt120

Δεν χρειάζεται να το βρείς στο δίκτυο βρε tsum.
Θα πας στην Ηγουμενίτσα που είναι και κοντά στα Γιάννενα και θα ζητήσεις απο το 2ο δεξιά περίπτερο μπροστά στην ανατολική πύλη του λιμανιού ένα σχεδιάγραμμα για την ταβέρνα του Αντώνη.Ο περιπτεράς είναι γνωστός και θα σε εξυπηρετήσει.

bokostas 23-12-10 10:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lion (Μήνυμα 526069)

Aυτό είναι το 17, συνεχίζεις καναδυό τετράγωνα και ο "Μαχαραγιάς" είναι πάνω στο δρόμο, στο 53 στα αριστερά σου. Απέναντι από ένα πρατήριο βενζίνης.
Αν φτάσεις στο "Γέννεσις" τον πέρασες, κάνε αναστροφή και γυρνώντας προς Τούμπα, τώρα θα τον δεις δεξιά, 2-3 δρόμους πριν το φανάρι για Περιφερειακό.

zipo 23-12-10 10:55

Εγώ στις 17 θα είμαι με τον Προκρούστη (:() στο Σέλι,οπότε θα απουσιάσουμε και Δευτέρα και Τετάρτη μάλλον.

bokostas 23-12-10 11:00

Ποιές 17, του Γενάρη?? Εδώ μιλάμε για την ερχόμενη βδομάδα.

zipo 23-12-10 11:01

27!!!Συγγνώμη,αλλά έχει 6,35 λεπτά που ξύπνησα!

red rubin 23-12-10 12:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από zipo (Μήνυμα 526092)
Εγώ στις 17 θα είμαι με τον Προκρούστη (:() στο Σέλι,οπότε θα απουσιάσουμε και Δευτέρα και Τετάρτη μάλλον.

Τις χιονοστιβαδες θα παριστανετε? Να παρετε και τον Tsoum μαζι σας να το δεσετε στο δεντρο και να τον ξεχασετε πανω στο βουνο.
Ουτε οι λυκοι δεν θα τον φανε!!!:D:D:D:smt073

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:06.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,05810 seconds with 10 queries