Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
συμφωνω αλλα γιατι δεν εγηνε κ αλλες μερες.τοσο τυχεο ειναι.τεσπα φιλε να μην σε κουραζω θα δηξει...παντος αρχηζει κ καθαρηζει
|
με αυτά που διαβάζω , πιο πολύ για bacterial bloom μου μοιάζει ,
ειδικά επειδή χύθηκε η τροφή μέσα βγάλε φωτο να δουμε έτσι είναι ; https://www.google.gr/search?q=bacte...fcBBEQ_AUICCgB |
Μην αγχώνεσαι............δεν κουράζομαι εύκολα ;);)
|
τακη ετσι ηταν σημερα το πρωι οπως στοις φοτο σαν ομηχλη ενα πραγμα.δεν ξερω να στελνω φοτο ρε φιλε το γραφω κ πιο πανω..παντος ετσι ηταν.τη ειναι αυτο?
|
bacterial bloom τότε από τη τροφή,
κάνε υπομονη και θα φύγει μόνο του, μπορεί και να αργήσει όμως να καθαρίσει |
Διαβασε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753.
Βαλε μια αεραντλια να δουλευει. |
παιδια εκανα καινουρια μετρηση...NH3/NH4=8 NO2=0 NO3=0.κατι δεν παει καλα η εχει σχεση με αυτο που μου ειπε χθες ο τακης?
|
Ανέβασε μάλλον αμμωνία από τη τροφή που χύθηκε,
άστο , θα πέσει. Οσο δεν υπάρχουν ψάρια μέσα δεν μας απασχολεί Υπομονή :) |
ναι ομως NO2 γιατι ειναι 0?
------------------------- στην πρωτη μετρηση τα NO2 ηταν 0,25 κ στη δευτερη 2 κ τωρα 0 αυτο με προβληματιζει |
Υπομονή :)
|
παιδια μολις εκανα νεα μετρηση.το ενυδρειο τρεχει 20 μερες.ΝΗ3/ΝΗ4=8 ΝΟ2=5 ΝΟ3=0.το νερο ενταξη καθαρησε εντελος.
|
20 ημερες και καθόλου νιτρώδη ή νιτρικά ;
παράξενο, δεν μου αρέσει. Εχεις κάνει καμιά αλλαγή ; |
NO2 5 τακη οχι 0.NO3 ειναι 0
------------------------- καλες δεν ειναι οι τιμες ρε παιδια?τα νιτρωδη 5 ειναι.νιτρικα δεν εχουν εμφανηστει ακομα |
α καλά μανου07, θέλω και 2ο ζευγάρι γυαλιά :)
καλά είναι , υπομονή |
για τις αλλαγες νερου τη αντλια να παρω?οπως κ την θερμαντιρα?
|
Πάρε μια φθηνή από ebay που να έχει μανομετρικό 2-2,5μ και θερμαντήρα 200W είσαι κομπλέ.
|
200w μαλιστα.να ζεστενει γρηγορα το νερο ουτος η αλλος δε θα δουλευει συνεχεια μονο καποιες ωρες την βδομαδα.κ εγω θα πρεπει να αλλαζω γυρο στα 50 με 60 λιτρα αφου μιλαμε για αλλαγη 30%.σωστα?
|
200W είναι καλά για τα λίτρα σου και για την αλλαγή όπως τα λες.
|
η καφε αλγη κανει τον κικλο της κ φευγει μονη της?
------------------------- καμια βοηθεια.... |
Σε κάποιες περιπτώσεις φεύγει,εμείς οι Αφρικάνοι όμως θέλουμε και έχουμε άλγες!
|
καλημερα παιδια.φιλε ταγκανικα εχεις δικιο απλα εγω ξερω για την πρασινη αλγη.η καθε λεει κανει τον κικλο της κ φευγει.κ την καφε δηλαδη την θελουμε?
|
Στο δικό μου όλη η πλάτη έχει καφέ άλγη,η πέτρες μαύρη και πράσινη.......παίζουν πολλά ρόλο!Εσένα που έχει πιάσει καφέ άλγη;
|
φιλε ταγκανικα στο δικο μου εχουν οι πετρες κ βλεπω κ στην αμμο
|
Στο σημείο που εμφανίζεται,έχει κυκλοφορία;
Υ.γ.Βέβαια είναι και καινούργιο το ενυδρείο και είναι λογικό. |
ναι αμε..ο κυκλοφορητης με την κλησει που εχει για να χτηπαει στην απεναντη γωνια χτηπαει κ εκει.εχω διαβασει οτι κανει τον κικλο της κ φευγει.εντομεταξη αυξησα κ την ωρα του φωτησμου γιατι διαβασα οτι παιζει κ αυτο ρολο.μεχρη τωρα αφου δεν ειχα ψαρακια τον ανηγα 2 με 3 ωρες την μερα απο προχθες τον ανηγω κανονηκα 10 ωρες
|
Καλά θα ήταν ένα 8ωρο,μπορεί να οφείλεται και σε αυτό!
|
οκ κ 8 ωρες καλα ειναι.να σε ρωτησω κ κατι ακομα?κατω απο τις πετρες πως μποροθμε να βελτιωσουμε την κυκλοφορια?να βαλω τον κυκλοφοριτη να χτηπαει στοις πετρες?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board