Σουτττ κρύβε λόγια εδώ αγαπάνε τα ψάρια και θα μας πάρουν με τις πέτρες και τους 2 μας ;)
|
κι επισης οι προσωπικες μας εμπειριες δεν αποτελουν παγκοσμιο κανονα. καλο ειναι να μιλαμε επιχειρηματολογωντας -γιατι οχι και με παραπομπες σε βιβλιογραφια- αλλιως ας αναφερουμε οτι προκειται απλως για τις προσωπικες μας εμπειριες και μονο. ας μην υποστηριζουμε τοοοοοσο πολυ την αποψη μας επειδη "μου ειπανε...τους ειπα..ο θειος της θειας του περιπτερα...." κ.τ.λ.
πολιτισμενη συζητηση βρε παιδια...αφου αν ησασταν εξω για καφε και τα λεγατε πιο καλα θα μιλουσατε.... |
Ναι ναι αγαπαω τα :smt055ψαρια ....:smt055
Ειδικα το μεσογειακο .... καθε μερα εκει ειμαι ...zw ---------------------------------------------------------------- |
εγω θελω να σβηστη
αυριο θα γυνει το ιδιο ετσι και χθες ηρεμησε το πραγμα και σημερα τα ιδια καποιος θα μπει αυριο και θα λεει αλλα αυριο και θα συνεχηστει το τροπαριο |
καλο ειναι να συνεχιζεται...αλλα με κοσμιο τροπο.
|
επιδει τα σκυλια δενοντε με τους ανθρωπους τα βλεπουν σα παιδια μερικοι και νομιζουν οτι τους βριζεις το σοι μακαρι να βγω λαθος
|
Xαρη, σουτ ! κατσε κατω. Δωσε ποδαρακι..μπρααααβο το καλο παιδι !! (χαιδεμα πισω απο τα αυτια και φιλεμα με friskies) :D:D:D
|
δε κανω εγω χαδια
δαγκωνο προσοχη :smt106:smt106:smt106:smt106 |
Παράθεση:
οταν λες ας αφησουμε την αναπαραγωγη στους ειδικους γιατι εχουμε γεμισει αδεσποτα, τι πρεπει να καταλαβω? ... και τα ακριβη λογια σου -> το προβλημα των αδεσποτων στην Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο που καλα θα ηταν να αφηνουμε τις αναπαραγωγες στους εκτροφεις |
Haris samos και giom
δεν γινετε να ζητατε να κλειδωθει το θεμα για να μην ξεφυγει ενω πριν εχετε χαρακτηρησει καπως αλλα μελη , στην προκειμενη περιπτωση την Αμαλια αν θελετε να κρατηθει το θεμα σεμνο , να παραμεινετε σεμνοι και οι ιδιοι |
Παράθεση:
2) Και η Αμαλία καθόλου σεμνή δεν υπήρξε. Σταμάτησα γενικά την κουβέντα λόγω των προειδοποιήσεων και δε θα τη συνεχίσω. Αλλά μιας και η Αμαλία δεν προειδοποιήθηκε και μόνο η δική μου συμπεριφορά θεωρήθηκε ανάρμοστη (γεγονός που θεωρώ πολύ άδικο) αποσύρομαι από το φόρουμ και παρακαλώ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου. |
Παράθεση:
|
τελος παντων
ναι εχεις δικιο και η Αμαλια δεν μιλησε σε χαμηλους τονους αλλα δεν εκφραστηκε με χαρακτηρησμους , απο εκει και περα ανθρωποι ειμαστε και οι τονοι δεν θα ειναι παντα χαμηλοι δεν εγραψα με σκοπο να δημιουργησω ιντρικα και εσυ τωρα κοτζαμ αντρας (υποθετω) τοσο ευκολα παρεξηγεισαι ; σιγα απο εκει που μιλαγαμε για ψαρια , μιλησαμε και λιγο για σκυλους με απλα λογια : ειναι απλα ψαρια και σκυλοι , peace :smt052 |
ναι εχεις δικιο δεν ζητησες να σβηστει ο Χαρης το ζητησε
|
Το συγκεκριμενο ποστ δεν αφορα διαμαχη αναμεσα σε 2 ανθρωπους και σε καμια περιπτωση επιθεση μου στο GioΜ! ;)
Εξεφρασα την αντιθεση μου σε μια κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα με αφορμη μια αγγελια χωρις να προσβαλλω ή να χαρακτηρισω κανεναν:) GioM εαν πραγματικα δε θελεις να συμμετεχεις στη συζητηση ειναι σεβαστο κ κανεις δε σε εβαλε με το ζορι. Παρολαυτα οταν βλεπω να γραφονται αποψεις που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με την αληθεια (150ευρω/κουταβι για δηλωση γεννας, η θηλυκια μετα απο 2 γεννες δεν κινδυνευει απο τιποτα, εαν δε γεννησει μια θηλυκια θα εχει ορμονικα προβληματα, η σκυλες εχουν μητρικο ενστικτο, οτι ισχυριστηκα οτι τα ημιαια πρεπει να τα πεταμε και να μη τα παιρνει κανεις κ.α) δε μπορω να μην απανταω! |
Παράθεση:
|
καλυτερα θα ηταν να πεσουν οι τονοι ειπαμε σκυλια ειναι απλα
|
αν ο διαλογος δεν εξυπηρετει το θεμα και μενει σε χαρακτηρισμους και προσωπικες βολες...σταματειστε να γραφετε καλυτερα εδω και συνεχιστε σε πμ.
|
Παράθεση:
Σα να βαλαμε ενα γκαλαχερ σε 20lt το καναμε το θεμα! |
κατι τετοια ειναι υπερβολες τωρα
|
Παράθεση:
Ποτε θα φερεις τον κουταβο σε σκυλοβολτα για κοινωνικοποιηση?:smt110 |
Παράθεση:
Συμφωνώ με τις απόψεις του GioM και καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του, αλλά Γιώργο νομίζω ότι το παράκανες λίγο με τις εκφράσεις. Μην κάνεις καμμιά ανοησία και φύγεις από το φόρουμ, χρειαζόμαστε ενθουσιώδεις νέους χομπίστες σαν κι εσένα, που δεν τα μετράνε όλα με το χρήμα και σε περιμένουμε την Κυριακή στην συνάντησή μας, να περάσω να σε πάρω? (η Αμαλία δεν θα είναι, έλα βρε...:)) Παράθεση:
Απλά θέλω να σου πω ότι η αδιαμφισβήτητη αγάπη σου για τα σκυλιά και η δικαιολογημένη ανησυχία σου για την αύξηση των αδέσποτων, σε οδηγεί σε μια σκληρή στάση (ε όχι και απαίτηση pedigree για να τα αφήσω να κάνουν ότι τα προστάζει η φύση και ποιός είμαι εγώ που θα τους αρνηθώ τα δικαιώματά τους επειδή μπορεί να μην είναι καθαρόαιμα ή που θα τους τα "κόψω" επειδή έτσι νομίζω ότι είναι σωστό). Δυστυχώς αυτήν την σκληρή για μένα στάση έχουν υιοθετήσει όλες σχεδόν οι φιλοζωικές και κυνοφιλικές οργανώσεις, γι αυτό κι εγώ έχω μείνει μακρυά τους, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιός μας έδωσε την Θεϊκή εξουσία να παίρνουμε παρά φύσιν αποφάσεις, τάχα για το δικό τους καλό. Και ποιός σου λέει ότι η πολιτική της στείρωσης και της μη αναπαραγωγής ημίαιμων, που πρεσβεύεις, δεν υποκινείται από τους εκτροφείς και τα οικονομικά συμφέροντα που δεν θέλουν ανταγωνισμό στην αγορά των καθαρόαιμων και βάζουν μπροστά εμάς τους "φιλόζωους" να "καθαρίσουμε". Αν ξεκολλάγαμε λίγο από τις γελοίες για εμένα έννοιες καθαρόαιμο/ημίαιμο και μαζεύαμε κανένα κουταβάκι από τον δρόμο, αντί να τρέχουμε στα εκτροφεία και τα πετσόπ, το πρόβλημα των αδέσποτων θα λυνόταν αμέσως και δεν θα υπήρχε λόγος να συζητάμε για στειρώσεις και pedigree. Είναι η δικιά μας ματαιοδοξία της κατοχής καθαρόαιμου που δημιούργησε το πρόβλημα των αδέσποτων και τώρα βρήκαμε την λύση στην στείρωση. Και σε όσους είπαν ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα στο ζώο, απαντώ ότι κι εσάς αν σας στειρώσει γιατρός, δεν θα έχετε προβλήματα υγείας. Ποιός θα το αποφασίσει όμως? Ο μικρός Χίτλερ που γεννιέται μέσα μας όταν έχουμε να κάνουμε με ζώα και τα χωρίζουμε ρατσιστικά σε "ράτσας" και "κόπρους" που δεν έχουν κανένα δικαίωμα, ούτε στην ζωή, ούτε καν στην αναπαραγωγή? Εδώ αμφισβητήσατε και το μητρικό τους ένστικτο!! Όποιος νοιάζεται πραγματικά για τα αδέσποτα, να επιλέξει τον επόμενο σκύλο του από τον δρόμο και όχι από εκτροφέα και μετά να έρθει να μου ζητήσει pedigree για ν' αφήσω τον Μπούφυ να πηδ****, κι αν μου πει να του τα κόψω, θα τον ρωτήσω τι συγγένεια έχει με τον Θεό. |
Παράθεση:
Δε μου κανουν εντυπωση οι αποψεις που ακουω...αλλωστε τις ιδιες ειχα και γω! Σημασια εχει το δικο μας σκυλι να ειναι καλα, να ζευγαρωσει, να γνωρισει τον ερωτα... εξω απο την πορτα μας τι σημασια εχει ποσα πεθαινουν απο ανευθυνα ζευγαρωματα? Αυτα δεν ειναι εγωισμος και ματαιοδοξια? |
:smt059zw:smt084
Ειρηνη Υμην :smt024 Ρε σεις ολοι αγαπαμε τα ζωα και το εχετε παρακανει λιγο εδω τωρα για να μιλαμε και σοβαρα , αρχιζετε και επαναλαμβανοσαστε . Βρε Αμαλια εδω υπαρχουν 5-10 ατομα που μπορει να μην εχουν εφαμιλες σκεψεις - αποψεις με σενα αλλα ειναι ζωοφιλοι με τον τροπο του ο καθενας Εκει εξω ομως υπαρχουν ανωμαλοι - γιαγιαδες & παπουδες που πετανε γατακια/σκυλακια στους καδους - ριχνουν φολες - γινεται το ελα να δεις ενω εδω μιλαμε για εκτροφεις - ημιαιμα - αναπαρωγες και ΑΝ καταληξουν αδεσποτα !!! Εγω θα βαλω 2 λινκ Ενα για τον νομο περι κατοικιδιων και ενα για τα μετρα της αστυνομιας που πλεον θα πρεπει να τα λαμβανουν υποψιν τους http://www.newscity1.net/2010/08/blog-post_7434.html Αντε και καλημερα σας ! Επισης πριν απο λιγο ειδα αυτο αν καποιος φιλος ενδιαφερεται απο Κρητη . http://www.facebook.com/group.php?gid=139129039457777#!/photo.php?pid=6751653&id=112541418622&ref=fbx_albu m |
Παράθεση:
πηγαίνεις σε διαγωνισμούς κι εκθέσεις, να πουλάς τα παιδιά τους κι όταν τα χάσεις, να ψάχνεις άλλες ράτσες, αντί να σώσεις ένα αδέσποτο. Αυτό σημαίνει "να κλεινεις τα ματια σε ολα αυτα και να τα προσπερνας λεγοντας οτι θα φροντισει η φυση" και δεν το κάνουν όσοι μαζεύουν ημίαιμα από τον δρόμο, το κάνουν όσοι τρέχουν ν' αγοράσουν ράτσας, ενώ ξέρουν ότι θα μπορούσαν να σώσουν ένα αδεσποτάκι (χωρίς pedigree).:) |
εγω το βλεπω σαν κτηνοτροφεια
τα ποιοτικα ζωα που θα μας χρησημευσουν θα μπουν στην εκτροφη και οχι στην αναπαραγωγη , τα αλλα ειτε στειρωθουν ειτε οχι δεν με ενοχλει αρκει να μην αναπαραχθουν τα δικαιωματα των σκυλων , σιγα μη καταλαβουν οτι μπορουσαν να απαυτωθουν και εχασαν το κελεπουρι , αυτα ειναι ανθρωπινες αντιληψεις και οσο δεν ψυχοραγουν δεμενα ,σε ταρατσες μπαλκονια ή στους δρομους ειναι μια χαρα , εκτος και αν τα εξανθρωπιζουμε λετε για τα δικαιωματα ενος ζωου αμα ειναι γιατι δεν λετε και για τα δικαωματα , της κατσικας , της αγελαδας , της κοτας και των υπολοιπων φαγωσιμων ; :rolleyes: |
"Και όλοι αυτοί που "ψωνίζουν" καθαρόαιμα στα πετσόπ" --Κωστα καρτα σκυλια δεν αγοραζουμε απο πετσοπ μονο απο εκτροφεις ... αλλο θεμα η αγορα Εκτροφεις - ΠετΣοπ- ΒΥΒ , μην παμε εκει απλα μην αναφερουμε κατι που μπορει καποιον να το οδηγησει σε λαθος πραξεις ....
Συνεχιστε ... ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
βαζεις λογια στο στομα μου
ειπα να ριξουμε φολες ; φολες θα φανε τα σκυλια που δεν προσφερουν τιποτα και πεταγονται στον δρομο τα σκυλια που προερχονται απο μια εκτροφη με εναν στοχο συγκεκριμενο σπανια δεν κανουν για τιποτα αντιθετως τα ημιαιμα που ζευγαρωνει ο καθε σκυλομπαμπας ειναι πολυ πιθανο να βρεθουν στον δρομο απλα και μονο γιατι δεν χρησιμευουν καπου και αν μου πεις οτι θα πανε σε οικογενειες να τους κρατανε συντροφια , θα σου πω ξανα οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο αδεσποτα στα καταφυγια και στους δρομους αν πραγματικα λοιπον τα νοιαζεσαι θα παρεις απο εκει σκυλο και ναι ειμαστε το εξυπνο ειδος τα σκυλια και οι κοτες κλπ ειναι ζωα οι αγαπουλες ειναι κολπακια μαρκετινγκ και συμφεροντων και για να το παω και πιο περα σου λεω οτι και οι σταυροφορειες στο ονομα της αγαπης γινανε |
Παρολο που ο Αρκον ειναι στειρωμενος συμφωνω με τον Κωστα οτι θα πρεπει να περνουμε σκυλακια απο τον δρομο και οχι απο μαγαζια
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board