pH:
Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: οι μετρήσεις έγιναν 8 ήμερες μετά την αλλαγή νερού. Θερμοκρασία:26,5 Τα φυτά και το φίλτρο κάνουν καλή δουλειά. |
Ένα νυχτερινό βίντεο μόνο με τα φώτα της λίμνης.https://www.youtube.com/watch?v=bnPAAAeHM8o
|
2 Συνημμένο(α)
Είχα επισκέψεις ένα βάτραχο αρκετά μεγάλο,να τον αφήσω μέσα η να τον απομακρύνω;
|
Αν δεν έχει μικρα ψαράκια αφησέ τον αλλά αν έχεις μικρα μπορεί και να τα φάει .... μου έχει τύχει :( αν είναι καφε και δεν είναι πράσινος σε περίπτωση που δεν βρίσκει τροφή μπορεί να φάει και μικρότερους του είδους του .
Γενικά με τα βατράχια έγω εχω ένα θέμα :cool: τα παρακολουθώ και αν χρειαστεί να βγάλω κάποιον τον βγάζω . |
Παράθεση:
|
Να είσαι καλά :) εδώ θα μείνω δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά ;)
|
Η λιμνούλα μου
|
Ωραία πραγματα !! :D:D Φούλ στο φυτό :D:D
|
Ομορφες καταστάσεις,
να το χαίρεσαι Θοδωρή :) |
ωραιος, αλλα κοι γιατι εβαλες?:rolleyes:
Εdit: αμνησια :D , βρες να τα δωσεις καπου καποια στιγμη |
4 Συνημμένο(α)
Σας ευχαριστώ και μερικές φωτογραφίες από την λιμνούλα.
|
σαν γλαστρα ειναι νομιζω οτι πρεπει να την αραιωσεις!να εχουν και τα ψαρια λιγο χωρο
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
στο λεω γιατι εχεις αρκετα ψαρια για τα λιτρα σου.αυτο το τελαρο θα το εβγαζα αλλα εσυ ξερεις
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Τα κοι έφυγαν και πήγαν σε μια λίμνη μεγάλη παρέα με πολλά άλλα κοι.
|
1 Συνημμένο(α)
Και μια φωτογραφία από την πυραμίδα του Ταΰγετου
|
Έκανα ένα καλό κλάδεμα και αφαίρεσα αρκετά φυτά γιατί είχε γίνει ζούγκλα και δεν έβλεπα τα ψάρια.
https://www.youtube.com/watch?v=M7Al0Kb5ras |
Να τα χαίρεσαι Θοδωρή :D τα όμορφά σου τα χρυσόψαρα !!
|
Παράθεση:
|
Μια χαρά τα έχεις, υγιέστατα ;)
|
|
Γομαρακια!!
Να τα χαιρεσαι!!! |
Παράθεση:
|
Φτου Φτου :)
Σκόρδα |
Υπεροχα!!!
|
Θοδωρή 4 απο τα ψάρια σου έχουν anchor worms κατα 90% θέλεις θεραπεία αλλιώς αν γεννήσουν θα έχεις πρόβλημα . Είναι αυτα που φαίνονται σαν εξογκώματα έχουν μπεί κάτω απο τα λέπια :( έχει το 1 μεγάλο χρυσόψαρο και τα 3 μικρά :(
|
Παράθεση:
|
Aν το έχει χρόνια και ειναι στο ίδιο σημείο δεν ειναι anchor . Φεύγουν τα σημαδια το καλοκαίρι ή όχι ?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board