8 Συνημμένο(α)
Πριν λιγες μερες πηρα αυτο το πανεμορφο ζευγαρακι clown και ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!Συνεχεια κολυμπανε και το χρωμα τους ειναι πολυ ωραιο και ζωηρο..:D:D
|
Ωραια Παυλο, καλοριζικα !!!!!!!
Η γαριδα παρακολουθει τους νεους κατοικους :D |
τα πηρες απο την αγκελια εεε???? :D
ωραια να τα χαιρεσαι παυλε τελεια ειναι:D φανταζομαι ολο χαρουλες κανουν:p |
Ευχαριστω πολυ παιδια και εσεις τα δικα σας!:D
Δεν τα πηρα απο αγγελια,αλλα απο το WI. |
Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο σαλιγκαρι-γλυφτη τζαμιων για να καθαρισουν τα τζαμια απο κατι καφετι (μαλλον αλγη) που εχουν πανω τα τζαμια!
|
|
Ευχαριστω πολυ!Θα τα κοιταξω..
|
4 Συνημμένο(α)
Στις 2 πρωτες φωτογραφιες τα νεοαποκτηθεντα yuma mushrooms,με το ωραιο τους ασπρο χρωμα,ετοιμα να ανοιξουν!!
Στις 2 τελευταιες η νεα μασκοτ του ενυδρειου,που οργωνει τον αραγωνιτη,ο κοκκινοποδαρος ερημιτης μου!:D |
Πολυ ομορφο ενυδρειακι!!! :p:smt028
|
Ευχαριστω Γιωργη...Συντομα νεες φωτογραφιες!;)
|
Ο ερημιτης-αλητης,σημερα σκοτωσε ενα σαλιγκαρι που πηρα τις προαλλες...:( Την ωρα που χαζευα το ενυδρειο,το ειχε αναποδογυρισει και το ξεκοιλιαζε...Υπαρχει καποιο ειδος σαλιγκαριου,που να ειναι συμβατο με τον killer?Turbo snail για παραδειγμα.
|
Παράθεση:
Είναι άλλο θέμα αν έψαχνε καινούριο σπίτι ή αν απλά το είδε σαν τροφή... Αν είναι για σπίτι μπορείς να βάλεις άδεια κέλυφη για ερημίτες... Αν το είδε για μεζέ δεν ξέρω... Γενικά δεν ξέρω αν υπάρχει είδος σαλιγκαριού(που να κάνει κιόλας για nano) που να μην το βλέπει για νέο σπίτι σε περίπτωση που ψάχνει... Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία αλλά από ό,τι έχω διαβάσει, μιας και με απασχολεί το θέμα και θέλω να φτιάξω στο μέλλον nano... Καλή συνέχεια |
Το ειχε αναποδογυρισει και το ξεκανε..Εχω αφησει 2 κελυφη μεσα,αλλα μαλλον το εκανε απλα λογω της επιθετικης του φυσης!Δεν θα βαλω ουτε αλλον ερημιτη,ουτε σαλιγκαρι,γιατι θα εχουν την ιδια καταληξη..
|
Παύλο θα σου έλεγα να γυρίσεις τον "αλήτη":smt068 εκεί που τον πήρες και να βάλεις 2-3 σαλιγκαράκια, χρειάζονται οι καθαριστές καθώς το κυανοβακτηρίδιο και οι άλγες καραδοκούν.
|
Τον αγαπαω τον μπαγασα!!Δεν μπορω να τον παω πισω..:(
Το καλο ειναι πως μαζι με τον ζωντανο βραχο "ηρθαν" μαζι και 3 σαλιγκαρια,τα οποια μεσα σε 1 μηνα,εχουν μεγαλωσει θεαματικα!Οποτε μαλλον θα αρκεστω σε αυτα. Εκτος απο τα 2 clown,την γαριδουλα και τον ερημιτη,θα μπορουσα να προσθεσω κατι ακομα με σχετικη ανεση?Δεν με ενδιαφερει να βαλω αλλο ψαρι,μιας και τα λιτρα μου ειναι λιγα..Θα μπορουσα μια cleaner γαριδα μικρη? Αγορασα κι αυτο και το περιμενω συντομα!! http://www.ebay.co.uk/itm/24-LED-MOO...item415c1724ed |
ομορφο το μικρο...like!!!;);)
|
Εκτος απο τα 2 clown,την γαριδουλα και τον ερημιτη,θα μπορουσα να προσθεσω κατι ακομα με σχετικη ανεση?Δεν με ενδιαφερει να βαλω αλλο ψαρι,μιας και τα λιτρα μου ειναι λιγα..Θα μπορουσα μια cleaner γαριδα μικρη?
μια cleaner θα ηταν ιδανικη αλλα μην βαλεις τιποτα αλλο για κανα 2 μηνες! οσο για τον ερημιτη καλυτερα μην βαλεις κανενα αλλο σαλιγκαρι γιατι θα παει ακλαφτο ειδικα σε τοσα λιγα λιτρα. |
Παράθεση:
Αλλωστε ειναι πολυ μικρο για μεταφορα , νωμηζω 30χ30χ30 ? αστειο ... , παρε ενα αφρολεξ κουτι και βαλτο μεσα σιγα το πραμα , να ταν κανα ενυδρειο μεγαλο να λεγα οκ . Ειναι κριμας , μου σπαραξες την καρδια με την αγγελια :D , φιλε Παυλο ξανασκεψου το !!!! http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%EB%E1%ED%EF |
θα παει στην αγγλια και θα κανει ακομη καλυτερο και μεγαλυτερο...ετσι Παυλε?? ;)
|
Ελπιζω Πανο καποια στιγμη να μπορεσω να επανελθω..Η κατασταση ειναι πολυ ρευστη και δεν θα μπορεσω να το παρω μαζι παρα το μικρο μεγεθος.Τουλαχιστον υπαρχει καποιο ενδιαφερον.:)
|
ειμαστε σιγουροι οτι θα επανελθεις αν οχι με το ιδιο με ελαφρος μεγαλυτερο :smt081
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board