Παράθεση:
|
Προσπαθω να φανταστω ποσο ακυρο ή οχι θα φαινοταν να εβαζα στην πλαη του ενυδρειου αυτα τα διατρητα ανοιχτοχρωμα κομματια πετρας που βρισκεις στα petcity...:confused:
|
Παράθεση:
|
Παιδια, υπαρχει καποιο ψαρι ή μαλακιο που να τρεφεται με τις αποβολες των ψαριων ή και με αυτες;;; Θα ηθελα κατι να καθαριζει τον βυθο μου. Ειναι ολα τοσο ομορφα και μου τα κανουν χαλια τα κακα τους! Αυτο θα εχω μεχρι να βγαλω ζευγαρι και να πεσει η ιχθυοφορτιση;;;
Καμια ιδεα; |
Παράθεση:
Με σκούπα βυθού στις αλλαγές νερού. Βλέπω επιμένεις στο ζευγάρι, σου έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτά τα ψαράκια πάνε σε χαρέμια. |
Το ξερω φιλε μου αλλα ακουσα πολλες φορες εδω οτι μας ενδιαφερει να βγαλουμε ζευγαρι απο το κοπαδι μας. Τι σημαινε αυτο; Κ εγω χαρεμι θελω, ασε που απο τα 3 θηλυκα, μονο το ενα πρεπει να ειναι κρινοντας απο συμπεριφορες κ εμφανιση. Περιμενω να μεγαλωσουν για να δω αν θα δωσω το αλλο αρσενικο κ προμηθευτω 2 θηλυκα ακομα για τα labidos. Οσον αφορα τα acei ακομα δυστυχως δε μπορω να βγαλω ακρη. Περιμενω να νταρντανεψουν!!! :smt020
|
Κωνσταντίνε, επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή της προσπάθειάς σου, ακόμα από τότε που ξεκίνησες με πολύ ενθουσιασμό και αγωνία για φυτεμένο και τελικά στους τρεις μήνες τα παράτησες επειδή ενθουσιάστηκες με τα malawi, θα ήθελα ως αρχάρια, να σου δώσω μια συμβουλή. Χαλάρωσε, διάβασε, άκουσε τις συμβουλές παλαιότερων και απόλαυσε επιτέλους αυτό που έφτιαξες.. Θέλει υπομονή το χόμπυ και δε γίνονται όλα όπως τα θέλουμε και όποτε τα θέλουμε...
Επί τη ευκαιρία, ομορφα τα ψαρακια σου... Φιλικά Χρύσα |
Ευχαριστω για τα σχολια σου Χρυσα! :)
Χαλαω το ποστ μου τωρα, αλλα με ολη την καλη διαθεση... Ποιος ειπε οτι δεν διαβαζω κ δεν ακουω; Και ποσο μαλλον δεν ρωταω; Επειδη εστησα malawi δε σημαινει οτι τα παρατησα με φυτεμενο, αλλα απλα μου αρεσε περισσοτερο. :p Ενθουσιασμο παντα ειχα κ θα εχω οταν ξεκιναω κατι καινουργιο!!!! :) Παραπανω ζητησα καποιες συμβουλες και διευκρινησεις. Δεν αρχισα να λεω τι θα κανω. :D Παρακαλω μην παρεξηγουμαστε!!! Ευχαριστω για τα καλα σχολια ολων!! Θα ηθελα παρολαυτα μια διευκρινηση για την ερωτηση που εθεσα παραπανω!!! |
Παράθεση:
|
Δε θυμωσα βρε! :rolleyes: Καταλαβα τι μου ειπες, κ σ'ευχαριστω για τα καλα σου σχολια!!!! Καμια παρεξηγηση!!
(Γι'αυτο δε μου αρεσει ο γραπτος λογος. Γινονται ευκολα παρεξηγησεις!) |
Παιδια χαλαρωστε...
Κωνσταντινε αν μπορεις να παρεισ συνοδοντιδες αν και λιγο ακριβη για βυθο... και αλγεοφαγα ειναι πολυ καλη και αντοχιτζηδες, ειναι τα Plecostomus Leopard, αν και πολυ εδω θα σου πουνε οτι δεν κανει και το αντιστροφα... :D ΥΓ. Θα πω παλι που καποιοι το ξεχναμε...ΟΛΟΙ μιλάμε ανάλογα με της εμπειρίες μας. ΥΓ 2. Οταν λεμε σε καποιον κατι να προσπαθουμε να το λεμε με ομορφο τροπο και Χρυσα σε ειδα και σε αλλο ποστ να μιλας λιγο επιθετικά και οχι τοσο ομορφα στον Vag0s. |
Τους ειχα δει φιλαρακι τους συνοδοντιδες αλλα δεν ρωτησα παραπανω! Θα ειναι ενταξει στα κυβικα μου και με τους υπολοιπους κατοικους μου ομως ή θα εχω θεματα; Ποια ειναι η λατικινη τους ονομασια αληθεια;;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
...και ειναι μια χαρα...κανεις οσο ξερω δεν εχει αναφερει κατι περιεργω...!!! ;) |
Παράθεση:
Δεν θέλουν τις ίδιες συνθήκες με τις αφρικάνικες κιχλίδες http://www.aquariumlife.net/profiles...eco/100057.asp και δεν πρέπει να τους βάζουμε σε τέτοιου τύπου ενυδρεία. Άλλο τι εμπειρία έχει ο καθένας και άλλο τι πρέπει να προσφέρουμε στο κάθε ψάρι. Παράθεση:
Παράθεση:
Ενημερωτικά μόνο,στη λίμνη Malawi έχει βρεθεί μόνο ένα είδος synodontis,αυτό: http://www.planetcatfish.com/catelog...species_id=239 |
Παράθεση:
...οσο για το πλεκο δεν εχεις αδικο οπως εχουμε ξανα πει...αλλα αμα τα βαζεις μικρο συνηθηζει. για το συνοδοντι που λες οτι ειναι μονο ενα...αυτο το συγκεκριμενο τρωει τα μωρα:confused::confused: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Κοιτατε αλγη!!! :smt020
Κοιτατε πως θρεψαν τα μικρα!!!! :D |
Παράθεση:
να προσεχεις πολυ απο κατω τους αν το χρωμα τους ασπρίζει ή στα ασει να μην ειναι τοσο μοβ το χρωματους και αρχιζουν και ξεθωριάζουν...ειναι συχνα φαινόμενα...!!! :D |
Την κατασατροφη εφερες πια κ εσυ!!!! :grin:χα:grin:χα:grin:χα:grin:χα:grin:χα:grin:χα:g rin:χα:grin:
|
Παράθεση:
ΥΓ. Μην πας να πεις κατι να βοηθήσεις...αμεσως...!!! :smt052 ΥΓ2. Πες τα εσυ ρε κλεο, γιατι εμενα με αποπαίρνουν... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Δε γινεται!!! Χρειαζομαι επειγοντως 2-3 θηλυκα labidos. Kαι το τριτο αποδειχτηκε αρσενικο, ασχετα που δεν εχει μεγαλωσει αρκετα για να δειξει τα χρωματα του, περα απο τη ριγα στο ματι κ τις πιτσιλιες που ηδη εχει τωρα!
Την εχουν ταραξει την θηλυκια! Μια την πιανει ο ενας μια ο αλλος!!! :smt120 |
Παράθεση:
:smt052 ------------------------- Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Gibbiceps.htm και εδω δες της εικονες http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Labido.htm ΥΓ. Τυχαία τα ειδα, και ηθελα να μου πεις την γνωμη σου και απευθύνομαι σε εσενα γιατι ειχαμε κανει μια πολυ καλη φιλική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων :smt052, αλλα αμα θελει να πει καποιος κατι αλλον εννοειτε να μιλήσουμε...παντα φιλικά βεβαια :smt052 |
Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις 3 αρσενικά και 1 θηλυκό?
Αν δεν δεις μπουκώματα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Το ότι κυνηγάνε το ένα το άλλο μπορεί να συμβαίνει για λόγους ιεραρχίας. Κάθε ψάρι προσπαθεί να κατακτήσει μία θέση μέσα στο σύνολο του ενυδρείου είτε είναι αρσενικό είτε είναι θηλυκό.;) Γι'αυτό λοιπόν κάνε λίγη υπομονή πρίν απομακρύνεις κάποιο ψάρι. ............................................. Παράθεση:
"Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να έχει κανείς αυτό το ψάρι σε ενυδρείο όπου υπάρχουν ψάρια που πρόκειται να ζευγαρώσουν " διότι θα σου τρώει τους γόννους. |
Παράθεση:
αν και τα πιο πολλα ψαρια γενουν τα αυγα τους σε κρυφα μερη. η διαφωνια ηταν για αλλο θεμα ομως. :cool: Η διαφωνια εγινε για το λογο οτι δεν εντεχουν λογο συνθηκης νερο. :D |
Παράθεση:
Ειπα να βαλω στην ακρη τα χρωματα κ να παρατηρησω συμπεριφορες για να δω ποις ειναι τι, αλλα κ οι συμπεριφορες εκει με οδηγουν!!! :confused: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Έχω δει αφρικάνικες κιχλίδες μαζί με αμερικάνικες, σε μαλακό και όξινο νερό, με χρυσόψαρα, με botia, με corys και ότι τραβάει η ψυχή σου. lans αν θέλεις να το συζητήσουμε παραπάνω(και πάντα φιλικά:smt021:D) άνοιξε ένα άλλο θέμα. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board