κοι
Παράθεση:
|
Παροσίαση ενώς doitsu sanke και ενως yamabuki απο τον @GIANNHS_KOI
|
Παράθεση:
|
Aφαιρεση ογκου σε KOI από τον Giannhs_KOI
|
Φοβερό, Μπράβο.
Το είχε 9 λεπτα περίπου χωρίς να του στέλνει νερό στο βραγχια ; αντέχουν τόσο πολύ ; |
Μπράβο βρε Γιάννη , δεν έχω λόγια :) Να μην με αξιώσει ο θεός να το περάσω αυτό το στάδιο και εσένα ευχομαι να είναι το τελευταίο σου :)
Να είσαι καλά :) Θαύμα το Κόι όμως μια χαρά με εσένα για γιατρό :D Να μην σε έχω κοντά ..... αδικία :) |
χαρας το κουραγιο σου και χιλια μπραβο απο την αρχη μεχρι το τελος
και για την αγαπη που εχεις και για αυτο που εχεις φτιαξει...!!συγχαρητηρια!!! |
Η επέμβαση κράτησε πάνω από 20 λεπτά και εγώ φοβάμαι να τα αφήσω εκτός νερού πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Με τις σωστές προϋποθέσεις και στα σωστά χέρια μπορούν να μείνουν αρκετά εκτός νερού....
Εντυπωσιακό, ιδικά για τα Ελληνικά δεδομένα. |
Tεχνητές λίμνες
Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω κάτι για της τεχνητές λίμνες που έχουμε στα σπίτια μας η ενδεχομένως θα θέλαμε να κατασκευάσουμε.
Η κατασκευή μιας λίμνης απαιτεί χρόνο κόπο χρήμα και μεράκι . Ο χρόνος δεν φτάνει μόνο για την κατασκευή ,αλλά είναι περισσότερο απαραίτητος και για την συντήρηση μαζί με λίγο κόπο και γίνεται σχεδόν καθημερινά. Τίποτα δεν μπαίνει στον αυτόματο . Χρήμα για των απαραίτητο εξοπλισμό (χωρίς μεγάλες εκπτώσεις)αφού εκεί θα φιλοξενήσουμε ζωντανούς οργανισμούς και έχουμε ευθύνη. Άλλωστε τα έξοδα δεν σταματούν μόνο στην κατασκευή αλλά συνεχίζονται και για την διατήρηση . Και μεράκι μεράκι μεράκι…… Αυτά πρέπει κάποιος να τα λάβει σοβαρά πριν ξεκινήσει για να κάνη μια σωστή αρχή . Με ημίμετρα (υποτυπώδης φίλτρα, φτηνά βιολογικά μέσα, μικρή κυκλοφορία και καθόλου αερισμό) δεν θα καταφέρει κανείς τίποτα θα απογοητευτεί και θα τα παρατήσει με συνέπια να χάση χρόνο και χρήμα, αφού στην ουσία θα έχει φτιάξη ένα βούρκο …... |
Έτσι είναι Γιάννη μου :D:D 2 μέρες καθαρίζω αντλίες και σουξου- μουξου καπάκι μετα την δουλειά .... Μεράκι , αγάπη , χρήμα , κόπο και χρόνο ;)
|
Παράθεση:
που θα παει??? σιγα σιγα την αναβαθμιζω |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλά μπορώ με σιγουριά να επιβεβαιώσω τα όσα είπες |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board